6 °C
borús égbolt
2024. április 18., csütörtök
Andrea, Ilma

A legjobb hétvégi programok (2020. november 7. - november 8.)

2020. november 06.
18.5541
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.


November 7-én és november 8-án Szent Márton Újborfesztivál és Libator a Skanzenben, aminek részeként lehetőségünk nyílik megismerkedni a Márton-napi népszokásokkal, méghozzá kézműveskedéssel, tematikus borkóstolóval, őszi csemegékkel és persze kézműves termékek vásárával.

A legjobb hétvégi programok (2020. november 7. - november 8.) - 2. kép

Borkaland név alatt egy különleges esemény várható november 6-án és november 7-én a Hotel Rum-ban, ahol borászokkal, borászatokkal és borkereskedőkkel találkozhatunk, így megismerkedhetünk a legfrissebb különlegességekkel és termékekkel egyaránt.

November 8-án, azaz most vasárnap kerül megrendezésre az 5. Európai Art Mozi Nap, aminek köszönhetően több budapesti filmszínházban is különféle művészfilmeket vetítenek majd. A programban 26 magyarországi művészmozi vesz részt, a főszerepben hazai és külföldi, díjazott művekkel is.

A legjobb hétvégi programok (2020. november 7. - november 8.) - 3. kép

MFÖEK őszi örökbefogadó nap és minivásár várható november 8-án a Kőleves Kertben, ahol a Mindenki Fogadjon Örökbe Egy Kiskutyát kezdeményezés részeként lehetőségünk nyílik majd személyesen ismerkedni és foglalkozni menhelyi kutyákat, örökbefogadni őket, és rögtön szuper kutyás kiegészítőket vásárolni a kedvencekben.

Amennyiben szívesebben ülnénk le a televízió elé a hétvégén, szombaton este válasszuk 21:50-kor az Éjjelek és nappalok című vígjátékért, majd vasárnap este a TV2 lehet jó döntés, ahol 22 órakor a Bridget Jones babát vár című romantikus vígjáték vár ránk. Ne felejtsd el, ha nincs kábeltévéd, vagy éppen nem leszel otthon, csak válaszd a Telenor MyTV szolgáltatását, amivel akár még okostelefonodon is nézheted kedvenc csatornáidat.
nincs még hozzászólás