9 °C
borús égbolt
2024. április 19., péntek
Emma

A legjobb hétvégi programok (2014. február 1. - február 2.)

2014. január 31.
2.8271
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.


Amennyiben esküvőre készülődnénk, netán megszállottjai lennénk a habos-babos ruháknak, illetve a házassági kellékeknek, a hétvégén ismét megnyitja kapuit az Esküvő Kiállítás a Papp László Budapest Sportaréna területén. A rendezvény a hétvége mindkét napján látogatható, családi eseményként sem utolsó, de amennyiben vásárolni szeretnénk - ruhát, kiegészítőket, netán éppen gyűrűt -, azt is megtehetjük, az esemény alkalmából ráadásul komoly kedvezményekkel.

A legjobb hétvégi programok (2014. február 1. - február 2.) - 2. kép

Ha szeretnénk egy jót enni a hétvégén, akkor érdemes inkább Kistarcsa felé venni az irányt, ahol a III. Kistarcsai Böllérfesztivál vár ránk, méghozzá február 1-jén, reggel 7 órai kezdettel. A fesztivál egy hagyományos disznóvágással kezdődik, a sertések feldolgozása és az ételek elkészítése közben pedig zenés-táncos produkciók szórakoztatják az egybegyűlteket, akik kulturális és gasztronómiai élményeket is szerezhetnek maguknak. A rendezvény látogatása ingyenes!

A keleti hiedelemvilág és kultúra kedvelői is találhatnak elfoglaltságot a hétvégén, a kínai naptár szerint ugyanis beköszöntött a Ló Éve, amit a Millenárison ünnepelhetünk meg, méghozzá a Holdújév Fesztivál keretein belül. Az esemény február 1-jén veszi kezdetét, a távol-keleti és magyar művészek, artisták, zenészek, valamint sportolók mellett pedig kulturális bemutatók, illetve műsorok várnak ránk, méghozzá Simon Adrienn és Jáksó László házigazdákkal.

A legjobb hétvégi programok (2014. február 1. - február 2.) - 3. kép

A színház szerelmesei sem maradnak újdonságok nélkül, a Spinoza Színházban ugyanis már műsorra került Cocteau legújabb drámája, avagy az Emberi hang, amely a fiatal színésznő, Fantoly Nikolett és Sas Tamás rendező közös munkája. A darabot februárban két alkalommal is előadják majd az érdeklődők számára, így február 8-án és február 25-én is műsorra kerül este hét órai kezdettel, középpontjában egy magányra ítélt nővel, akivel párja telefonon keresztül közli, hogy vége...
Aki esetlegesen lemaradna a színdarabról, ne csüggedjen, ugyanis márciustól minden hónapban kétszer is megtekinthető.

Végezetül pedig a sportok szerelmeseinek szeretnénk programmal szolgálni, hiszen nagy sportünnep várható február folyamán a WestEnd City Centerben, ahol a Magyar Vívó Szövetség két egymás utáni hétvégén is nívós nemzetközi versenyt rendez. A bajnokságok most hétvégén indulnak, majd február 7-én folytatódnak, így a vívás kedvelőinek érdemes ellátogatni az eseményre, hogy a sportág legjobbjait láthassák élőben.
7 hozzászólás

Sandy

11 éve, 1 hónapja és 4 napja

Sonci írta:
Voltam az esküvő kiállításon. Szervezésből egyes, leszerepelt az egész bagázs. Nehogy kimenjetek!
Egyet kell értsek. A biztonsági őrök azt sem tudják mire vigyáznak, nem tudják megmondani, merre van a bejárat. Információs pult nincs. Miután nem tudta megmondani senki, hogy vegyek jegyet és jussak be, feladtam, eljöttem.

Nagyszerű szervezés, gratulálok!wtf smiley

válasz erre

Sonci

11 éve, 1 hónapja és 5 napja

Voltam az esküvő kiállításon. Szervezésből egyes, leszerepelt az egész bagázs. Nehogy kimenjetek!

válasz erre

bonita

11 éve, 1 hónapja és 5 napja

Böllérfesztivál tetszik mosolygó smiley Fincsi húsok jöhetnek.

válasz erre

pilótakeksz

11 éve, 1 hónapja és 6 napja

Itthon is van holdúj év meglepett smiley ez tök jó. Lehet kinézünk, jónak ígérkezik.

válasz erre

Hampster

11 éve, 1 hónapja és 6 napja

Böllérfeszt! Nem rossz!mosolygó smiley

válasz erre

Sandy

11 éve, 1 hónapja és 6 napja

Esküvő kiállítás érdekel!

válasz erre

Natasha

11 éve, 1 hónapja és 6 napja

Ez a színdarab jól hangzik mosolygó smiley

válasz erre