21 °Cenyhe eső
2022. augusztus 08., hétfő • László

4 szuper nyári program, amit a barátaiddal élvezhetsz a legjobban!

Szofi Kakuk , 2022. május 25.
A tavasz végéhez közeledve talán már a legtöbbünk nagyon is vágyik némi kikapcsolódásra a barátokkal. Minőségi időre, ami segíthet teljes mértékben feltöltődni. Egy nagyobb csapatot, bár nehezebb összeszervezni ne álljunk meg az akadályoknál és akivel csak tudunk beszéljünk a terveinkről! Ehhez pedig alapként, néhány szuper kikapcsolódási ötlettel mi is hozzá szeretnénk járulni. Az általunk említett 4 programból bármelyik megvalósítható, akár még a pünkösdi hosszúhétvégén is. Lássuk is a felsorolást, ami rögtön egy kényeztető programmal indul!
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Spa hétvége teljes fokozaton

Ki ne örülne egy szépségnapnak, főleg akkor, ha mindezt a legjobb barátai társaságában teheti meg az ember. Ez esetben is sok a lehetőség, választhatunk egy hotelt extrákkal, de akár otthon is bekuckózhatunk, felvásárolva egy rakat fátyolmaszkot, pedikűr- és manikűr szettet, no meg az egészséges nasikról, a jóféle zenéről, a hidratáló testolajokról és a borról se feledkezzünk meg! Mindazonáltal talán sokkal szerencsésebb az, ha a fürdő mellett döntötök a lányos csapattal, ugyanis kényelmesebb és színesebb élmények várhatnak rátok. Iszappakolás, csoportos masszázs, arckezelések és a pezsgőfürdőben jöhet az aktuális szaftos témák kitárgyalása is.

Érdemes akár egy hétvégi házat kibérelni erre az időre a csajokkal, így privát élményben lesz részetek és nem kell aggódnotok semmi miatt. Ki lehet beszélni mindent és hangoskodni is lehet.

4 szuper nyári program, amit a barátaiddal élvezhetsz a legjobban! - 2. kép

Vacsoracsata

A Vacsoracsata lényege, hogy több napon át, de akár hétvégékre lebontva is versenyt hirdethettek a legjobb szakács címéért a baráti társaságon belül. A móka alatt a népszerű tévéshow-kat bátran alapul lehet venni. A poén kedvéért akár videót is összevághatunk belőle, majd egyben később le is darálhatjátok, így duplán megélve a közös időtöltést. Esetleg emlékként el lehet tenni későbbre. A jó hangulat, az ételek és persze a laza, vacsora közbeni sztorik színesíthetik az ilyen nyári estéket.

4 szuper nyári program, amit a barátaiddal élvezhetsz a legjobban! - 3. kép

Tábortűz és sütögetés

A hétvégéken jöhet a saslik, a gazdag saláták, pácolt húsok, a gomba, no meg a szalonna! A tábortűz készítése egy hidegebb estén remekül felmelegít, nagyon jó alaphangulatot ad és ez egy nagyobb kajálással párosítva garantáltan emlékezetes estét kölcsönöz. Az ilyen estékre a tágabb baráti kört is be lehet vonni, esetleg a lányok párjait, akik a tűzrakásból is kivehetik bőven a részüket.

4 szuper nyári program, amit a barátaiddal élvezhetsz a legjobban! - 5. kép

Csajos last minute utazás

A nyári hétvégék egyik legjobbja egy spontán kitalált tengerparti kiruccanás, de 1-2 napos városnézős program vagy kifejezetten a shoppingolás is szóba jöhet. Amennyiben a lehető legolcsóbban szeretnétek világot látni, jó szívvel ajánljuk egy korábbi cikkünk, amihez ehhez adunk tippeket!
 
3 hozzászólás

regeena • Pipi #3 • 2 hónapja, 1 hete és 6 napja

Jó néha a csajokkal lenni csak úgy.

EszterSzabadkai • Überbrutál #2 • 2 hónapja, 2 hete és 4 napja

Vacsoracsata jó ötlet bár lehet össze vesznénk ezen.

csillucs • Nagymester #1 • 2 hónapja, 2 hete és 4 napja

Erről a lánybúcsúm jut az eszembe. Akkor voltunk a csajokkal így együtt.