10 °C
enyhe eső
2024. április 16., kedd
Csongor

3 randizós film egy igazi csajos estére

2021. július 10.
25.0911
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Szofi Kakuk profilja, adatai
Szofi Kakuk
Időközönként, akár párkapcsolatban vagyunk akár nem, jól tud esni a léleknek, ha egy kicsit kiszakadunk és 1-2 órát áldozunk a romantikának is. Most kifejezetten olyan nyári filmeket hoztunk, amelyek által utazhatunk és szórakozhatunk is lélekben. A listán klasszikusnak mondható darabokat sorakoztatunk fel, amelyeket nem elég csak egy alkalommal végignézni, hiszen szinte minden korosztályban újat tudnak nyújtani. Kezdjük is a sort egy hawaii darabbal, amiben Drew Barrymore és Adam Sandler jóvoltából romantikázhatunk az Aloha földjén.


50 első randi

A Hawaii-szigeten játszódó történet középpontjában egy Lucy nevű lány és Henry Roth tengerbiológus egymásra találása áll. Henry egy szerelmi csalódás következtében csakis rövidtávú, egyéjszakás kalandokban hajlandó résztvenni, egészen addig, amíg meg nem ismerkedik egy kisebb reggelizőben a rajztanárként dolgozó fiatal nővel, akiről akkor még nem sejti, hogy milyen különleges betegségben is szenved. Egy nagyszerűen alakuló reggeli után elhatározzák, hogy ismerkedni kezdenek, ám a történet rögtön fordulópontra ér, amikor Lucyról kiderül, hogy tartós emlékezetkiesései vannak.

A Hawaii-sziget adta csodálatos látkép, a kedves, ámbár megindító szerelmi szál a komoly baleset ellenére is igazán emberi tud maradni. Adam Sandler és Drew Barrymore között pedig, szinte teljesen perzselő a kémia, ami miatt még inkább megelevenedik a történet.

3 randizós film egy igazi csajos estére - 2. kép

Levelek Júliának

Sophie, a fiatal amerikai nő a The New Yorker-nél dolgozik, mint tényfeltáró, ám igazából újságírói ábrándokat szövöget. A rohanós hétköznapokból kiszakadván, Sophie és a munkamániás vőlegénye előnászút gyanánt Olaszországba, Veronába utaznak, ami sorsdöntő találkozásokat hoz a lány életében. Sophie bizonytalan a magánéleti döntéseit illetőleg, ám még saját magának sem meri bevallani, hogy számára nem Victor az igazi.

Időközben egy 50 évvel ezelőtt íródott levél, minden eddigi tervét megbolygatja és nyomozásba kezd egy gőgös angol férfival és egy nagymamával, hogy igaz szerelemre leljenek. A kaland során Sophie nem sejti, hogy időközben egy önismereti utazáson is keresztül megy és az igaz szerelemre is rátalál.


3 randizós film egy igazi csajos estére - 3. kép

500 nap nyár

Az 500 nap nyár egy szezonális szerelmi történet, ami egy olyan periódust ölel fel az ember életében, amikor a hirtelen jött, mámorító szerelem egyik percről a másikra hirtelen véget is ér. A film középpontjában egy csinos 20-as éveiben járó lány áll, aki egy elnyújtott se veled se nélküled kapcsolat lezárását kezdeményezi. Summer a kapcsolat kezdetén sem vágyott semmi komolyra, ám Tom idealizálta a viszonyukat. A szakítás után hosszú időn keresztül próbálja megtalálni a válaszokat és a miérteket arra, hogy tulajdonképpen mi a szakításuk oka. Az alkotás a fellobbanó első, igazi felnőtt szerelem és egyben az első komolyabb szerelmi csalódás egyvelege.
1 hozzászólás

Linda

3 éve, 2 napja

50 első randi nagy kedvenc. mosolygó smiley

válasz erre