2 °Cborús égbolt
2022. december 02., péntek • Melinda, Vivien

10+1 olvasnivaló télire - könyvajánló

Mariann , 2015. november 29.
Közelednek az ünnepek és ilyenkor ismét több szabadidővel rendelkezik az ember, éppen ezért összeállítottunk egy nagyszerű könyvajánlót, melyekben olyan könyveket találsz, amik még csak nemrég jelentek meg. Ha karácsonyra keresel egy jó könyvet kikapcsolódáshoz - vagy éppen ajándékba - akkor mindenképpen olvasd el cikkünket.Karácsonyi történetek

Karácsonyi történetek


1. Anna Lyndsey: Lány a sötétben

A különleges borítással rendelkező könyv egy igaz történetet mesél el a szerzőről, akinek szinte tökéletes élete volt, de egy nap furcsa tünetek jelentkeztek rajta. Ahányszor csak bekapcsolta a számítógépét, az arca égni kezdett. Egy idő után már minden fényre érzékeny lett, így beköltözött a sötétbe. A különleges történet nem csupán egy életrajzi regény, hanem egy csodás szerelem története is. (Libri kiadó, 3.490,-)

2. Debbie Macomber: A fagyöngy alatt

Karácsonykor bármi megtörténhet - a könyv szerint legalábbis biztos, ugyanis a történet szerint két teljesen más ember egymásra találásáról és változásáról szól. Ez a kedves karácsonyi történet megmelengeti még a fagyos szívet is. Romantikus regényeket kedvelőknek kötelező elolvasni ezt a kedves karácsonyi történetet. (General Press kiadó, 2.490,-)

3. Katie Fforde: Karácsonyi lakoma és más történetek

Szórakoztató, romantikus és szívmelengető történetek Katie Fforde tollából, melyeket karácsonykor a legjobb olvasni. A kedves történetek mellett ínycsiklandó étkeket is olvashatunk a könyvben, amitől még csábítóbbá válik a könyv. Egy barátnőnek tökéletes ajándék karácsonyra, ha valami személyesebbet szeretnénk adni. (Libri kiadó, 3.490,-)

Erotikus regények

Erotikus regények


4. L. Marie Adeline: Secret 2. - Kettőnk titka

Szereted a romantikus és erotikus könyveket? Akkor olvasd el A titkos társaság várva várt folytatását. Ebben a részben Cassie új feladatot kap a S.E.C.R.E.T nevű titkos társaságtól, de nem lesz egyszerű, ugyanis feltűnik egy vetélytárs, aki azzal fenyegeti, hogy leleplezi kettős életét a szeretett férfi előtt... (Libri kiadó, 3.490,-)

5. Meredith Wild: Rád kattanva 1.

A szürke ötven árnyalata után itt egy újabb sikeres erotikus regény sorozat, amiben Erica, egy sikeres vállalkozást indító hölgy találkozik az arrogáns és idegesítő Blake-kel, a híres hackerrel. Blake mindenáron meg akarja szerezni Ericat, aki teljesen elbűvölte őt határozott személyiségével. Ez a birtoklási vágy sok titkot fog a felszínre hozni. (Libri kiadó, 3.490,-)

6. Laurelin Paige: Sehol se talállak

A történet egy olyan beteg lányról szól, aki megszállottan próbálja megszerezni, elcsábítani kiszemelt pasiját, a multimilliomos szépfiút. Alayna-ra úgy hat a pasi, akár a legkeményebb drog. Kettőjük szenvedélyes kapcsolata magával ragadja a nőt, de ő még ennél is többet szeretne a férfitól. Hogy elérje célját olyan terepre téved, ami miatt elveszítheti a férfit is...(Libri kiadó, 3.490,-)

Lebilincselő történetek

Lebilincselő történetek


7. Brooke Davis: Az elveszett és meglett dolgok könyve

Három "elveszett" ember történetét meséli el, akik áthágnak minden szabályt, hogy felfedezzék, miről is szól az élet. Egy különleges könyv a nagy és fontos dolgokról, valamint a kicsi és még fontosabb dolgokról. A szívmelengető könyv nagyszerű kikapcsolódást nyújt karácsonykor, hogy megtaláljuk a számunkra fontos dolgokat. (Libri kiadó, 2.990,-)

8. Jandy Nelson: Neked adom a napot

Noah és Jude története bejárta szinte az egész világot. A sikertörténet két főszereplője szinte elválaszthatatlanok voltak egészen addig, míg a családban nem történt egy szörnyű tragédia. Ezt követően kettőjük különleges kapcsolata megszakad és évekig nem kommunikálnak egymással. Történetük magával ragadó és szinte beszippantja az olvasót. (Libri kiadó, 3.490,-)

9. Katherine Pancol: A krokodilok sárga szeme

Nem könnyű Joséphine élete, akit magára hagyott férje, két gyermekükkel Párizsban. Tanári fizetéséből nehezen tudja eltartani a gyerekeket, így egy unalmas vacsora alatt gazdag nővére felkéri, hogy írjon egy könyvet, ami ha sikeres lesz, minden bevételét megkapja. A nő belemegy az alkuba, de nem számított akkora sikerre, amit könyve okozott. Vicces és romantikus könyv. (Park könyvkiadó, 4.500,-)

Hazai írók könyvei

Hazai írók könyvei


10. Vass Virág: Szoknya Blues

Hazánk egyik legkedveltebb írónőjének legfrissebb könyvének középpontjában a 21. századi férfi és nő bonyolult viszonya áll. Egy várandós nő férje esküvőjük előtt hal meg, ráadásul egy másik nő mellett. Annie-ben még évek múltán is rengeteg kérdés motoszkál az esettel kapcsolatban, így nem is tud teljes életet élni. De egyszer csak feltűnik egy férfi az életében, aki őrangyalként óvja őt és gyermekét. A váratlan férfi azonban sok titkot rejt... Az izgalmas krimiben senki sem az, akinek látszik. (Libri kiadó, 3.990,-)

+1. Fábián Janka: Búzavirág

Egy megható történet egy nőről, aki mindenét elveszítette a háborúban, kivéve az álmait, ezért Hollywoodba utazik, ahol hamarosan ünnepelt sztár a filmcsillagok között. De felmerül benne a kérdés, hogy vajon ez az élet tényleg boldoggá fogja-e tenni a sok szomorúság és fájdalom után. (Libri kiadó, 3.990,-)
 
11 hozzászólás

Regina • Megszállott #11 • 7 éve, 6 hónapja és 20 napja

Szuper olvasnivalók! Több kedvencem is van

Kunoichi • Megszállott #10 • 7 éve, 6 hónapja és 23 napja

Köszönöm a tippeket

Móni • Überbrutál #9 • 7 éve, 6 hónapja és 25 napja

Szemezgetek innen mindenképpen mert nagyon tetszenek a könyvek.

kissanpoika • Tojás #8 • 7 éve, 7 hónapja

A Neked adom a napot könyvről már többször hallottam, hogy jó, lehet karácsonyra megveszem magamnak.)))

Zita.Péter • Überbrutál #7 • 7 éve, 7 hónapja és 1 napja

Egészen jok ezek a könyvek. Tök jó hogy ilyen sokat összeszedtetek.

kalifa • Hiperaktív #6 • 7 éve, 7 hónapja és 3 napja

innen aztán lehet válogatni nagyon szuper könyvek

krisztike • Messiás #5 • 7 éve, 7 hónapja és 10 napja

Hát ismét sikerült egy nagyszerű ajánlót írnotok. Ebből aztán lehet válogatni. Fábián Janka könyveit szeretem, nagyon izgalmasak és jó történetek.

bonita • Messiás #4 • 7 éve, 7 hónapja és 10 napja

De szeretem ezeket az ajánlókat. Annyira szuperek és annyi újdonságot megismerek. Nem kell elmennem válogatni a rengeteg könyv közül a boltban.

Enci • Überbrutál #3 • 7 éve, 7 hónapja és 11 napja

A neked adom a napot nagyon jó könyv, olvastam. A fagyöngy alatt tetszik most így első olvasásra és látásra, na meg Vass Virág könyve.

csillucs • Nagymester #2 • 7 éve, 7 hónapja és 11 napja

Az első három nagyon tetszik, tuti beszerzem. Jól fog jönni karácsonykor.

pilótakeksz • Polihisztor #1 • 7 éve, 7 hónapja és 11 napja

Wow de sok jó könyv, na ebből szemezgetek majd.