11 °C
borús égbolt
2024. március 01., péntek
Albin

Lenyűgöző külső, szuper hangzás - íme a Huawei FreeBuds Lipstick

2022. február 13.
60.4851
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
A Huawei kínai tech-vállalat időszakról időszakra igyekszik megújulni és bővíteni portfólióját különlegesebb darabokkal, így született meg az új Huawei FreeBuds Lipstick vezeték nélküli fülhallgató, mely nem csak kinézetében igazán csajos és különleges, de a hangzásvilága is egészen egyedülálló. Mai cikkünkben közelebbről is megismerkedhettek a vörös rúzst idéző fülhallgatóval, mely akár - figyelem Urak! - Valentin-napi ajándéknak is tökéletes lehet.


Igéző vörös

Nincs is csábítóbb egy vörös rúzsnál, mely kiemeli a hölgyek gyönyörű ajkát, amellyel férfitársainkat időről időre megigézzük. Mindez a csábító erő megihlette a Huawei tervezőit is, így jött létre a FreeBuds Lipstick vezeték nélküli fülhallgató. Az igazán csajos kütyü tokja luxus minőségű rozsdamentes acél vázat kapott, melybe tökéletesen belesimulnak a vörös színű fülesek. Az apró tartó könnyedén elfér egy női táskában vagy akár zsebben is, így mindig magunknál tudhatjuk.

Egészen csábító a vörös

Egészen csábító a vörös


Az elegáns készülék piros fülhallgatói egybeöntöttek, gumis harang nem található rajtuk, de a formatervezésnek köszönhetően tökéletesen illeszkedik a fül hallójárataihoz, nem fog kiesni mozgás közben sem. Ráadásul hosszabb távon sem okoz fájdalmat a fülnek viselés közben.

Aktív zajszűrés, tökéletes hangzás

A külsőt követően beszéljünk a belsőről is. Ahogy azt már megszokhattuk korábbi modellek esetén, úgy a FreeBuds Lipstickben is megtalálható az aktív zajszűrés, mely adaptív módon igyekszik kiszűrni a környezeti zajokat. A fülhallgató nagyszerűen adja vissza a magas- és mély hangokat, valamint a basszus is kellemesen szól.

A fülhallgatón található érzékeny vezérlőkkel könnyedén lehet állítani a hangerőt, hívásokat lehet fogadni, vagy akár zeneszámot is lehet váltani. Ehhez kell egy kis idő, amíg az ember megszokja, hogyan kell bánni a vezérlőkkel, de ha egyszer elsajátítjuk (vagy személyre szabjuk), roppant egyszerű kezelést tesz lehetővé. Nagyon egyszerűen lehet bármilyen készülékhez csatlakoztatni a fülhallgatót, hiszen modern Bluetooth dolgozik az apró kütyüben.

Tökéletesen illeszkedik a fülbe

Tökéletesen illeszkedik a fülbe


A FreeBuds Lipstick egyik másik nagy előnye, az aksiidő. Az apró készülékkel ugyanis akár 22 órán keresztül is lehet zenét hallgatni, ami roppant impresszív adat, hosszú utazás közben sem kell töltögetnünk. Ilyen üzemidőt akkor érhetünk el, ha az aktív zajszűrést kikapcsoljuk. Amennyiben ezt a funkciót nem szeretnénk deaktiválni, akkor egy feltöltéssel 2,5 órán keresztül hallgathatunk zenét, a töltőtokkal párosítva pedig összesen 14 órányi hallgatási időt kapunk.

Csábító fülhallgató

A Huawei FreeBuds fülhallgatóit már többször teszteltük a szerkesztőségben és mindig meg voltunk velük elégedve, nem volt ez másképp a Lipstick készülékkel sem, hiszen hozta az elvárt minőséget. Egyértelmű, hogy ezt a készüléket főleg azon hölgyeknek szánták, akik kedvelik a minőségi termékeket és a luxus életérzést.

Luxus kivitál, kiváló hangzás

Luxus kivitál, kiváló hangzás


A FreeBuds Lipstick 89.990 forintos ajánlott fogyasztói áron érhető el, mely teljesen megéri az árát, hiszen nem csak egy kiváló fülest kapunk a pénzünkért, de emellé egy csinos külsővel megáldott kütyüt is. Ha párodnak Valentin-napi ajándékot keresel, akkor mindenképpen érdemes beszerezni egy ilyen csábító vörös fülhallgatót.
2 hozzászólás

Lili

2 éve, 2 hónapja és 18 napja

Szépen néz ki. Egészen különleges.

válasz erre

Gucci

2 éve, 2 hónapja és 19 napja

Azta. De komoly mosolygó smiley

válasz erre