11 °C
borús égbolt
2025. május 10., szombat
Ármin, Pálma

Laskagombás fusilli

2016. szeptember 16.
4.9941
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Ma egy nagyon könnyed és finom tésztaétel receptjét mutatjuk meg. Szinte minden piacon vagy nagyobb szupermarketekben kapható a laskagomba, melyből szinte bármilyen finom ételt el lehet készíteni.


Hozzávalók:
500 g fusilli tészta
400 g laskagomba
2 szál zellerzöld
póréhagyma
1 dl zöldségleves
2-3 szem paradicsom
só, bors
olívaolaj

Elkészítés:
A tésztát főzzük al dante-ra bő, sós vízben, majd szűrjük le. A gombát vágjuk csíkokra, a zellert és a póréhagymát karikákra, míg a paradicsomot kockákra. Kevés olajon kezdjük el pirítani a gombát, majd adjuk hozzá a többi zöldséget is. Alaposan összekeverjük, majd hozzáadjuk a tésztát.

Sóval, borssal ízesítünk és a zöldséglével meglocsoljuk. Egy perc forralás után már tálalhatjuk is.
3 hozzászólás

Sandy

9 éve, 4 hónapja és 21 napja

Szupiii mosolygó smiley

válasz erre

leoni

9 éve, 4 hónapja és 21 napja

Laskát nem kedvelem, inkább csiperkegomba.

válasz erre

Lili

9 éve, 4 hónapja és 21 napja

Még nem nagyon ettem laskagombát.

válasz erre