24 °C
tiszta égbolt
2025. június 23., hétfő
Zoltán

Krémsajtos eper

2014. május 27.
2.3311
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Mai receptünk íze hasonlít az epres sajttortáéhoz, azonban egy picikét másképpen kell elkészíteni. Nagyon ízletes és könnyű desszert a meleg, nyári napokon.
 


Hozzávalók:
125 g krémsajt
kevés porcukor
1 csomag vaníliás cukor
10 db nagy eper
egy kevés darált keksz

Elkészítés:
A krémsajtot keverjük össze néhány kanál porcukorral és a vaníliás cukorral. Ízlelgessük, hogy mennyire édes. Saját ízlésünk szerint ízesítsük. Ezután az epreket megmossuk és a csumájukat kivágjuk.

A krémsajtot tegyük egy nyomózsákba és töltsük meg vele az eperszemeket. Annyira töltsük meg, hogy a krémsajt egy kicsit kijöjjön a gyümölcsből. Ezt követően pedig a a krémsajtos felét beletesszük a darált kekszbe és már fogyaszthatjuk is.

Ha szeretnénk 1 órára berakhatjuk a hűtőbe, hogy még hidegebb legyen.
7 hozzászólás

fantis6

12 éve, 11 napja

ezt megkóstolnám mosolygó smiley

válasz erre

Bogyó

12 éve, 11 napja

Hmm de jo otlet. mosolygó smiley Jol nez ki nagyon.

válasz erre

zitucska

12 éve, 12 napja

Nagyon jól néz ki! mosolygó smiley Nyami.

válasz erre

Babóca

12 éve, 12 napja

na de ilyet kitenni?? hát csurog a nyálam is...nagyon guszta.

válasz erre

kpal

12 éve, 12 napja

Muter-nek szólok röhögő smiley

válasz erre

Zita.Péter

12 éve, 12 napja

Úristen de gusztusos! meglepett smiley

válasz erre

Mirjam

12 éve, 12 napja

Hát ez nagyon nyami. mosolygó smiley Hétvégi süti megvan.

válasz erre