Hozzávalók:
4 db libacomb
1 teáskanál só
8 szem bors
2 szál rozmaring
2 szál kakukkfű
4 gerezd fokhagyma
3 db babérlevél
1 db vöröshagyma
1 kg libazsír
Elkészítés:
A libacombokat helyezzük egy hőálló tálba. Ezután melléjük tesszük a fokhagymagerezdeket, a vöröshagymát és a fűszereket. Egy picit forgassuk át a combokat a fűszerekkel. Közben a libazsírt olvasszuk fel, majd az egészet öntsük a libacombokra, hogy szinte teljesen ellepje őket.
Ezután 125 fokos előmelegített sütőbe tesszük és 2 és fél órán keresztül sütjük lassan a libacombokat. Ha letelt az idő, vegyük ki a libacombokat a zsírból a sütőt pedig tekerjük fel 190 fokra. Száraz tepsire tesszük a combokat és visszatesszük őket sülni, hogy a bőrük jó ropogós legyen.