Hozzávalók:
100 g bacon
200 g kolbász
5 db újhagyma
500 ml habtejszín
200 g trappista sajt
80 g mozzarella
só, bors ízlés szerint
400 g szarvacska tészta
1 csokor petrezselyem
Elkészítés:
A tésztát főzzük ki enyhén sós, forrásban lévő vízben. Közben a bacont vágjuk kockákra és süssük ropogósra egy serpenyőben. Majd tegyük félre. Ugyan ebben a serpenyőben kezdjük el sütni a szeletekre vágott kolbászt, majd adjuk hozzá a karikákra vágott hagymát. Ha egy kicsit összeesett, akkor öntsük bele a habtejszínt, a bacont, a reszelt trappistát és a kockára vágott mozzarellát.
Ha már kezd olvadni benne a sajt, akkor megszórjuk egy kis borssal és a kifőtt tésztát is beletesszük. Összekeverjük, kicsit hagyjuk még főni, végül az apróra vágott petrezselyemmel megszórva már tálalhatjuk is.