Hozzávalók:
egy egész csirkemell
ázsiai zöldségkeverék
4 gerezd fokhagyma
2 kávéskanál őrölt gyömbér
1 kávéskanál kurkuma
só
2,5 dl kókusztej
olívaolaj
Elkészítés:
A csirkemellet mossuk meg, majd vágjuk vékonyabb csíkokra és sózzuk be. Ezt követően egy tálba tesszük és lelocsoljuk a kókusztejjel, majd hagyjuk benne pácolódni. Közben a fokhagymát vágjuk apróra. Ha friss zöldségeket használunk, akkor azokat vágjuk vékonyabb csíkokra.
A zöldségeket kezdjük el pirítani és párolni kevés olajon a wokban. Ha már puhák és meg is pirultak, akkor szedjük ki egy tálba őket és tegyük félre. Papírtörlővel töröljük meg a wokot és tegyük bele a lecsepegtetett csirkemellet. Pirítsuk jól meg a húst.
A végén a fokhagymát is egy kicsit megpirítjuk, beletesszük a megmaradt kókusztejet és a zöldségeket is. Az egészet néhányszor átforgatom és tálalhatjuk is.