Hozzávalók:
300 g darált keksz
100 g porcukor
2 evőkanál kakaópor
2-3 kiskanál rum
1 dl tej
150 g porcukor
100 g vaj
100 g kókuszreszelék
Elkészítés:
Először a kakaós masszát készítjük el. Ehhez egy tálban keverjük össze a darált kekszet, a 100 g porcukrot, a kakaóport, a rumot és a tejet. Kissé kemény masszát gyúrunk belőle, hasonlít a kókuszgolyó masszájára. Ezt követően egy másik tálban a fehér massza részét is elkészítjük.
A vajat és a porcukrot keverjük össze, majd adjuk hozzá a kókuszreszelék nagy részét, de egy keveset hagyunk meg. A kakaós masszát egy fólián téglalap alakúra nyújtjuk, majd megkenjük a fehér töltelékkel. Óvatosan feltekerjük és megszórjuk a megmaradt kókuszreszelékkel.
Néhány órára a hűtőbe tesszük, hogy jól összeálljon a tekercsünk.