Hozzávalók:
200 g magas minőségű fehér csokoládé
1 csésze kókuszolaj
1,5 csésze cukor
1 teáskanál kókusz kivonat
fél teáskanál vaníliakivonat
fél teáskanál só
6 tojásfehérje
1,5 csésze kókusz liszt
Elkészítés:
Első lépésként a sütőt melegítsük elő 180 fokra, valamint egy magas falú tepsit enyhén olajozzunk ki. A kókuszolajat tegyük pár másodpercre a mikróba, hogy megolvadjon, majd keverjük össze a csokoládéval. Addig keverjük, míg sima nem lesz.
Adjuk hozzá a cukrot, a kókuszt, a vaníliakivonatot. A tojásfehérjéket verjük habbá a csipet sóval és szintén keverjük a kókuszos részhez. Végül óvatosan keverjük bele a lisztet is. A tésztát átkeverve beleöntjük a tepsibe és 30-35 percig sütjük.