-1 °C
tiszta égbolt
2025. február 17., hétfő
Donát

Koktélrákos mártogatós

2016. január 21.
7.1861
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Mai receptünk egy nagyon finom mártogatós, amit gyorsan összedobhatunk bármilyen bulira vagy összejövetelre. Bár sokan nem kedvelik a tengeri herkentyűket mégis egy nagyon finom és nem túl kalóriás étel.


Hozzávalók:
200 g konzerv koktélrák
250 g natúr krémsajt
3 evőkanál zeller zöld
3 szál újhagyma
fél teáskanál citromlé
60 g majonéz

Elkészítés:
A koktélrákokról öntsük le a lét és egy tálban kicsit nyomkodjuk össze egy villával. A zellert vágjuk apróra és keverjük a rákhoz a krémsajttal együtt. Az újhagymát karikákra vágjuk és szintén a rákokhoz keverjük. A citromlével és a majonézzel ízesítünk.

Végül 1-2 órára hűtőbe tesszük és már tálalhatjuk is keksszel vagy tortilla chipsszel.
5 hozzászólás

kpal

9 éve, 10 hónapja és 10 napja

Tenger gyümölcsi , cool. mosolygó smiley

válasz erre

Kunoichi

9 éve, 10 hónapja és 10 napja

Jól hangzik, lehet megkóstolnám mosolygó smiley

válasz erre

Sandy

9 éve, 10 hónapja és 11 napja

Nem hangzik rosszul.

válasz erre

becky

9 éve, 10 hónapja és 11 napja

Biztosan finom.

válasz erre

Linda

9 éve, 10 hónapja és 11 napja

Imádom a rákot. mosolygó smiley

válasz erre