Hozzávalók:
200 g reszelt karfiol
150 g zöldborsó
1 dl víz
6 szál újhagyma
1 db sárgarépa
2 gerezd fokhagyma
6 evőkanál szójaszósz
szezámolaj
só
2 db tojás
Elkészítés:
Első lépésként a megtisztított karfiolt reszeljük le kislyukú reszelőn. A hagymát karikázzuk fel, a répát vágjuk apróra. A borsót pár percre dobjuk forrásban lévő vízbe, hogy kicsit megpuhuljon. Egy wokban forrósítsunk fel kevés szezámolajat és dobjuk rá a hagymát, a répát és a zúzott fokhagymát. Keverjük meg és pár percig pirítsuk.
Ezt követően adjuk hozzá a karfiolt és a borsót, majd sózzuk meg és öntsünk rá szójaszószt. Alaposan keverjük össze és további 5-10 percig hagyjuk pirulni és párolódni a zöldségeket. A tojásokat verjük fel és csináljunk nekik egy szabad területet a wokban. Öntsük bele óvatosan, közben vegyük le a tüzet alatta. Keverjük össze és néhány perc pirulás után már ehetjük is.