Hozzávalók:
250 g spagetti tészta vagy kínai tészta
200 g káposzta
2 db újhagyma
3 gerezd fokhagyma
3 evőkanál szójaszósz
2 evőkanál olívaolaj
1 db sárgarépa
pici gyömbér
só, bors
Elkészítés:
A zöldségeket ha kell pucoljuk meg, majd a káposztát szeleteljük fel vékonyabb csíkokra, a répát és a hagymát szintén. A tésztát közben tegyük fel főni lobogó, sós vízben és főzzük roppanósra. Fontos, hogy a tésztát ne főzzük túl. Közben egy wokban hevítsük fel az olajat, majd dobjuk bele a zöldségeket és a zúzott fokhagymát. Folyamatosan forgatás mellett pirítsuk meg a zöldségeket, majd tegyük hozzá a megfőtt tésztát.
Össze forgatjuk és szójaszósszal, sóval, borssal és pici gyömbérrel ízesítsük. Ezt követően már lehet is tálalni.