Hozzávalók:
4 db csirkemellfilé
200 g lágy kecskesajt
néhány szál friss kakukkfű
2 marék bébi spenót
8 szelet száraz sonka
4 evőkanál olívaolaj
só, bors
Elkészítés:
A csirkemelleket óvatosan vágjuk félbe és egy kicsit klopfoljuk ki őket. Ezután sóval és borssal szórjuk meg a csirkék mindkét oldalát. A spenótot egy serpenyőben kevés olajjal fonnyasszuk meg és szórjuk meg sóval, borssal. Ezt követően keverjük a kecskesajtba a spenótot. Kenjük meg kecskesajttal a csirkemellek belsejét és szórjuk meg kakukkfűvel. Ezután tekerjük fel őket és vonjuk be mindegyiket sonkával.
Egy hőálló tálat kenjünk ki olajjal, helyezzük bele a töltött csirkemelleket, fedjük le és előmelegített sütőben 180 fokon 40 percig sütjük.