33 °C
borús égbolt
2025. június 29., vasárnap
Péter, Pál

Kecskesajttal töltött avokádó

2015. május 20.
2.0901
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Mai receptünk egy egyszerű és egészséges előétel. Az avokádó nagyon jól illik a kecskesajthoz, így jól kiegészítik egymást. Egy partin vagy egy vasárnapi vacsora előételeként nagyszerű választás.
 


Hozzávalók:
egy avokádó
60 g krémes kecskesajt
1 teáskanálnyi mustár
kevés citromlé
chilipaprika fűszer

Elkészítés:
Vágjuk félbe az avokádót és vegyük ki belőle a magot. Egy kisebb tálban keverjük össze a kecskesajtot, a mustárt és a citromlevet. Egy kanállal töltsük meg az avokádó mindkét felét. Jól nyomkodjuk bele a sajtos keveréket. Ezt követően egy fóliába csavarjuk és hűtőbe rakjuk őket.

Fél óra pihentetés után vágjuk cikkekre az avokádókat és szórjuk meg őrölt chilipaprikával. Tálaláskor kínáljunk hozzá bagettet vagy sós kekszet.
3 hozzászólás

krisztike

10 éve, 11 hónapja és 24 napja

Finom receptnek tűnik és nagyon könnyű.

válasz erre

bababum

10 éve, 11 hónapja és 25 napja

tuti finom mosolygó smiley

válasz erre

Petrus

10 éve, 11 hónapja és 25 napja

mekkora divat lett manapság az avokádó, én nem bírom megenni

válasz erre