Hozzávalók:
1 kisebb cukkini
2 kisebb édesburgonya
1 db póréhagyma
1 db sárgarépa
50 g zabpehely
50 g sajt
2 tojás
2 gerezd fokhagyma
fél csokor petrezselyem
só, bors
pici szerecsendió
kókuszolaj
Elkészítés:
A cukkinit, a répát és a burgonyát pucoljuk meg, majd egy nagy lyukú reszelőn reszeljük le a sajttal együtt. Ehhez keverjük az apróra vágott petrezselymet és póréhagymát, valamint a zabpelyhet és a zúzott fokhagymát. Sóval, borssal és szerecsendióval ízesítünk.
Egy serpenyőben hevítsünk fel kókuszolajat és egy kanál segítségével tegyünk kisebb adagokat a masszából a serpenyőbe. Nyomjuk le, hogy kisebb korongok legyenek. Süssük mindkét oldalukat, majd hagyjuk lecsöpögni az olajat.