27 °C
erős felhőzet
2024. július 23., kedd
Lenke

Karácsonyi könyvajánló

2021. december 12.
71.5751
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Az ünnepek közeledtével sokan szereznek be különböző könyveket ajándékba vagy éppen saját maguknak, hogy a szabadság és a pihenés alatt legyen egy kis szórakozás. Mai cikkünkben szeretnénk néhány érdekes és izgalmas könyvet ajánlani, melyeket érdemes lesz az ünnepek alatt elolvasni, korábbi cikkünkben már mutattunk néhány izgalmas könyvet, melyeket ebben a cikkben találtok.


Ugron Zsolna: Nincs egy férfi

A leginkább történelmi regényeiről ismert író egy egészen másik arcát mutatja meg ebben a kötetben. Ugron Zsolna összegyűjtött novellái és tárcái mutatkoznak be a könyvben, melyek olykor szórakoztatóak, olykor pedig elgondolkodtatóak. Az írásban nagy hangsúly kapnak a női sorsok és a századokon átívelő, örök női kérdések. A szövegeket a szerzői grafikái kísérik. (Libri kiadó, 3.499,-)

Veszelszki Ágnes: Illemkalauz

Hogyan kell felöltözni egy állásinterjúhoz? Kinek illik fizetni egy randin? A nő vagy a férfi lép be elsőre az ajtón? Mind-mind olyan kérdés, melyre bárki megtalálja a választ Dr. Veszelszki Ágnes protokollszakértő legújabb könyvben, ahol színes ábrákon, rajzokon keresztül ismerheti meg az ember az illem alapszabályait. Legyen szó bármilyen kérdésről, ez a könyv mindenre az választ, érdemes minden háztartásban lennie egy példánynak. (Libri kiadó, 3.999,-)


Stefanie Stahl: Így erősítd az önértékelésed

Önértékelésünk meghatározza, hogyan éljük a hétköznapi életünket, de kihat a kapcsolatainkra is, testi és lelki egészségünkre. A magabiztos emberek mindig derűlátóbbak és jobban érzik magukat a bőrükben, de akinek nincs önbizalma, annak sokkal nehezebb a mindennapi élet. Az írónő terápiás tapasztalataiból vett, szemléletes példákon keresztül magyarázza el a magabiztosság alapjait. A könyv segít mindazoknak, akik önbizalomhiánnyal szenvednek. (Park kiadó, 3.499,-)

R. Kelényi Angelika: Átkozottak

A magyar írónő ismét egy izgalmas regénnyel örvendeztette meg olvasóit, mely egy titokzatos, kiszámíthatatlan regény, ami két idősíkon játszódik: napjainkban és az 1800-as években. Az izgalmas krimi elkalauzol minket a Habsburgok korába, és megismerhetünk egy olyan átkot, mely a mai napig szedi áldozatait. Az izgalmak mellett, természetesen szerelem is várja az olvasót, mindenképpen érdemes beszerezni karácsonyra ezt a nagyszerű regényt. (Álomgyár kiadó, 4.299,-)


Ludányi Bettina: Festménybe zárt lelkek

Az írónő legújabb regényében bepillantást nyerhetünk egy sorozatgyilkos elméjébe, mely egy izgalmas és egyben brutális utazást ígér a művészetek világába, sőt, választ kapunk a valódi nőiesség kérdésére is. A regényben egy festővel, egy nyomozóval és megannyi áldozattal találja magát szemben az olvasó, valamint egy nővel, aki látta a gyilkost és sikerült túlélnie a találkozást. (Álomgyár kiadó, 4.199,-)
ebben a cikkben találtok. '>
2 hozzászólás

pilótakeksz

2 éve, 9 hónapja és 25 napja

Nem kifejezetten karácsonyi témájú könyvek. Én ilyenkor olyanokat szeretek olvasni.

válasz erre

Lili

2 éve, 10 hónapja

Illemkalauz tényleg mindenkinek kellene röhögő smiley lehet nem lenne ennyi bunkó ember,

válasz erre