1 °C
enyhe havazás
2023. december 08., péntek
Mária

Karácsonyi dekorációk egyszerűen, olcsón

2013. december 01.
7.0891
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Bizony idén is lassan itt a karácsony és már a boltok is teli vannak szebbnél szebb, csillogóbbnál csillogóbb dekorációs kellékekkel, ezért most mi is mutatunk néhány egyszerű, de annál csodálatosabb dekorációt.
 


Csillogó és édes
Nem kell ezreket költenünk ahhoz, hogy elegáns és szép dekorációnk legyen az asztalon. Ha idén éppen lecserélnénk régi karácsonyfadíszeinket, akkor se dobjuk a kukába, hiszen asztali dekorációként nyugodtan felhasználhatjuk őket.

Például tegyünk egy tálba néhány szép, csillogó gömböt, és szedjünk a kertből néhány kisebb faágat. Fújjuk le csillámos spray-vel a faágakat, egy masni segítségével fogjuk őket össze, és tegyük a gömbök közé. Vagy egy egyszerű gyertya is mutatósan hat a sok csillogó gömb között.

Karácsonyi dekorációk egyszerűen, olcsón - 2. kép

De nagyszerű ötlet lehet az is, ha néhány karácsonyi cukorkát vagy az általunk megsütött mézeskalácsokat egy nagy üvegtálba tesszük, hiszen a színek igazi karácsonyi hangulatot tudnak teremteni. De nem csak cukorkákat tehetünk az üvegtálba, hanem szép masnikat is, amik megmaradtak az előző évi karácsonyi ajándékokról.

Színes tobozok, diók

Karácsonyi dekorációk egyszerűen, olcsón - 3. kép

Ha éppen erdőben sétálgatunk és találunk néhány tobozt, azt mindenképpen érdemes hazavinni, hiszen ha lefújjuk őket különböző karácsonyi színekkel, akkor egy igen mutatós és nem utolsó sorban természetes, olcsó dekorációnk lesz. De ugyan így tehetünk a dióval is, ha éppen sok termésünk lett és már nem tudjuk semmilyen süteményben sem felhasználni.

És ha néhány fenyőágunk is akad, akkor a lakáson kívülre egy ízléses összeállítást tudunk elkészíteni, mindenféle felesleges és környezetet károsító dekorációs kellék nélkül. Ezekbe az összeállításokba fényfüzéreket is rakhatunk, így a korai sötétedésben is láthatják a szomszédok csodás alkotásainkat.
8 hozzászólás

simply red

10 éve, 10 hónapja és 13 napja

Milyen tüneményese dekorációk! Sztem is még szebbet, egyedibbet is tudunk készíteni saját kezűleg, mint a boltiak, főleg ha a gyerekeket is bevonjuk "munkába"

válasz erre

nikachan

10 éve, 10 hónapja és 16 napja

ötletes

válasz erre

Lexi

10 éve, 10 hónapja és 16 napja

Húúú! Ezek a színes tobozok nagyon jól néznek ki

válasz erre

bea74

10 éve, 10 hónapja és 16 napja

Nagyon szuper ötlet!

válasz erre

moni1294

10 éve, 10 hónapja és 18 napja

Szuper jó kis összefoglaló újra!

válasz erre

Linda

10 éve, 10 hónapja és 18 napja

Jaj de jópofa ötletek jól néznek ki nagyon

válasz erre

mokus84

10 éve, 10 hónapja és 18 napja

Nagyon ötletes tippek!

válasz erre

zsebibaba

10 éve, 10 hónapja és 18 napja

De jól néznek ki a tobozok ilyet csinálok!

válasz erre