10 °C
borús égbolt
2024. február 23., péntek
Alfréd

Karácsonyi ajándékötletek: Mit vegyünk a férfiaknak? - 3. rész

2013. december 21.
3.0801
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
bunny profilja, adatai
bunny
Első bejegyzésünk után reméljük, hogy alig vártátok már a rövid sorozatunk következő részét, melyben ezúttal a szépségápolás témakörét feszegetjük, méghozzá lehetséges ajándékötletek után kutatva. Ehhez a témához olyan nagy nevek nyújtottak nekünk segítségét, mint a Lush Cosmetics és a Nivea, így biztosak lehettek a sikerben. Azért azt nem árt megemlíteni, hogy a férfi esetében a szépségápolás még mindig kényes téma, de a mi legnagyobb örömünkre ez egyre megdőlni látszik.


A férfiakat leginkább komplett csomagokkal érdemes lenyűgözni, hiszen ők nem szeretnek mindent külön összeválogatni, ráadásul így mi is megtudjuk határozni számukra a megfelelő irányvonalat. A Lush Cosmetics is kínál ilyen csomagokat, melyek közül kettőt emelnénk ki. Az első a Woweee névre keresztelt összeállítás, melyben olyan termékek találhatóak, amik egy fárasztó nap után is felélénkítik szívünk választottját. A csomagban tusfürdő, tusfürdőzselé, szappan és gyurmaszappan is helyet kapott. Szerintünk a friss gyümölcslevek keverékének erejével ható Whoosh tusfürdő és a citrusos Red Fun gyurmaszappan lesz a két kedvenc, így a későbbi ünnepek idején is nyugodtan tudtok majd a Lush-ra hagyatkozni.

Woweee és a Party Time Goodies ajándékcsomagok

Woweee és a Party Time Goodies ajándékcsomagok


Második csomagunk a Party Time Goodies nevet viseli, melyet a kialakítása is hűen tükröz. A benne található termékek pedig a bőr szépségéért és párotok frissességéért tesznek meg mindent. A grapefruit erejével ható Happy Hippy tusfürdő valóban képes arra, hogy egy boldog hippit varázsoljon uratokból.

Említettük már, hogy a férfiak szeretik azt, amikor egy komplett csomaggal lepik meg őket. Ehhez nem muszáj nekünk is egy kész csomagot vásárolni, hanem mi is összeállíthatunk egyet általunk válogatott termékekből. Ehhez a Nivea termékei nagyon nagy segítséget nyújtanak, hiszen nemcsak a női termékek esetében rendelkeznek hatalmas kínálattal, hanem bizony a férfiak nyelvét is jól beszélik. Frissítő és illatos tusfürdőkkel a Nivea kínálatában is találkozhatunk, ilyen például a Nivea Man Sensitive Shower Gel is, ám van egy olyan szépségápolási szegmens, ahol rendkívül sikeresek a férfiak körében. Ez nem lenne más, mint a borotválkozás területe, ahol a Nivea Man Sensitive borotva gél a férfiak egyik kedvence, hiszen gél formájának köszönhetően sokkal egyszerűbben és gyorsabban fel tudják vinni arcukra a férfiak.


Nivea ajándékcsomag

Nivea ajándékcsomag


Borotválkozás után is kezelik uraink a bőrüket, ehhez pedig nagy segítséget nyújthat a Nivea Man Sensitive borotválkozás utáni arcápoló, mely nemcsak megnyugtatja bőrüket, hanem a reggeli puszinál a mi kedvünket is feldobja majd férfias illatával. A Sensitive család tagjait férfi kollégánk is kipróbálta. Elmondása szerint, az ő érzékeny arcbőrét is tökéletesen ápolta borotválkozás után az arcápoló. A tusfürdőnek nem volt különleges illata, de szintén puha tapintású lett a bőr fürdés után.

A borotválkozás témaköréhez tartoznak a borotvák és borotvakészülékek is, melyek szintén remek ajándékok lehetnek. Egy minőségi elektromos borotva sokat gyorsíthat uraink reggeli készülődésén, valamint a bőrüket is sokkal jobban kíméli, mint olcsóbb társaik. A hideg idő azonban nemcsak az arcukat, hanem a kezüket is igénybe veszi, így a kézápolás is nagyon fontos. Mi az SOS Hand Balm - Repair & Care kézkrémet ajánljuk nektek, hiszen az extra száraz bőrből is érzékien puha felületet varázsol. Tesztelésünk során, nekünk bevált.

A parfüm mindig, minden helyzetben jól jön, ezért ajánljuk a Lush Dirty unisex parfümjét, mely erőteljes fűszeres illattal rendelkezik. Keveset érdemes belőle használni, ugyanis nagyon tartós, reggel egy fújás és egész nap érezni fogod a fodormenta, a kakukkfű és a tárkony illatát. Ha párod fejfájós, akkor ne vegyél neki ennyire intenzív illatú parfümöt, mert bizony megfog fájdulni a feje hamar.

Dirty parfüm

Dirty parfüm


A Nivea termékeit az összes nagyobb drogériában, saját üzletükben és szinte a legtöbb bevásárlóközpontban is megtalálhatjátok, míg a Lush Cosmetics termékeit az alábbi üzletekben vásárolhatjátok meg.

Reméljük ismét hasznos ötletekkel szolgálhattunk nektek. Mindenkit arra buzdítunk, hogy ismerve párja igényeit, kreatívan válogassa össze a gyártók termékeit, kérdéseiteket pedig ne tartsátok magatokban.
bejegyzésünk után reméljük, hogy alig vártátok már a rövid sorozatunk következő részét, melyben ezúttal a szépségápolás témakörét feszegetjük, méghozzá lehetséges ajándékötletek után kutatva. Ehhez a témához olyan nagy nevek nyújtottak nekünk segítségét, mint a Lush Cosmetics és a Nivea, így biztosak lehettek a sikerben. Azért azt nem árt megemlíteni, hogy a férfi esetében a szépségápolás még mindig kényes téma, de a mi legnagyobb örömünkre ez egyre megdőlni látszik. '>
5 hozzászólás

krisztike

11 éve, 19 napja

Tuti tippek ismét!mosolygó smiley

Ez az unisex parfüm valóban jó férfinak is?

válasz erre

bonita

11 éve, 19 napja

Én parfümöt vettem a barátomnak

válasz erre

pilótakeksz

11 éve, 19 napja

jók ezek az ajánlók, én majd jövőre innen fogok nézegetni mosolygó smiley

válasz erre

zsebibaba

11 éve, 19 napja

Én Lush-tól vettem ajcsit mosolygó smiley Még magamat is megleptem vele, majd írok róla egy blogot mert elvarázsolt az egyik termékük röhögő smiley

válasz erre

Linda

11 éve, 19 napja

hehe röhögő smiley én pont Nivea csomagot vettem a páromnak, mert azt szereti, bár nem a Sensitive családból választottam

válasz erre