27 °C
erős felhőzet
2024. július 21., vasárnap
Dániel, Daniella

Karácsonyi ajándékötletek: Mit vegyünk a férfiaknak? - 2. rész

2013. december 15.
3.1561
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
bunny profilja, adatai
bunny
Sorozatunk első tagját nagy örömmel fogadtátok, amit szeretnénk megköszönni, hiszen nekünk is nagy örömöt okoz, ha tudjuk, hogy sikerült hasznos tanácsokkal ellátni titeket. Természetesen mi is tudjuk, hogy a férfiak különböző beállítottságúak lehetnek, így biztosan van olyan kedves olvasónk, akinek párjához nem igazán kapcsolhatóak az első bejegyzésünkben említett szabadidős ajándékötletek, így már az első megírásánál is azt terveztük, hogy több résszel próbáljuk meg lefedni kedves férfitársaitok igényeit. Ebben a bejegyzésben a technológia világába kalauzolunk titeket és próbálunk ismét sokszínű ajánlattal előállni.


Ajánlataink összeállításában a Digiprime csapta volt segítségünkre, melyet ezúton is köszönünk. Elsőként szeretnénk rögtön egy különleges eszközt ajánlani, melyet különlegessége tesz igazán jó ajándékká. Ez nem lenne más, mint a HP SLATE 21 All-in-One PC A kompakt mérete ellenére 21,5 hüvelykes Full HD kijelzővel van szerelve, melyen az Android rendszer adta szabadságot élvezheti partnerünk.

Második ajánlatunk is a Google által dédelgetett Android rendszerre épül, ám egy jóval hordozhatóbb termékről van szó, melynek ára is baráti, legalábbis a kategóriát tekintve. Az ASUS Fonepad ME371MG legnagyobb előnye a méretében rejtőzik, hiszen a 7 hüvelykes gépet párunk bármikor magával tudja vinni, ráadásul a 3G technológia segítségével bármikor a net közelében tud lenni urunk.


Ha szeretnénk egy komolyabb ajándékot venni neki, esetleg közös megbeszélés alapján kerülnek kiválasztásra az ajándékok, akkor az ASUS Zenbook UX31LA egy jó választás lehet, hiszen minőségi kialakítása és megfelelő tudása remek párosítást jelent. Manapság szinte minden laptop, telefon és táblagép rendelkezik olyan technológiákkal, melyeknek köszönhetően vezeték nélküli megoldásokat csatlakoztathatunk hozzájuk. Ezek megkönnyíthetik a gépek mindennapi használatát, ráadásul áruk sem taszíthat el titeket. Ilyen termék például a Logitech Wireless Mouse M600 Grafite, mely azért a drágább kategóriát képviseli, ám ezt minősége és kialakítása is indokolja. Az olcsóbb megoldások közül, nekünk az ASUS Mouse WT460-as egeret ajánlották, mely gumírozott oldalsó kialakításának köszönhetően stabil és kényelmes fogást kínál.


Biztos sokan szerettek stílustanácsokat adni párotoknak, az ilyesféle céljaitokat egy ajándék mögé rejtve könnyebben el tudjátok érni. Ilyen ajándék lehet az ASUS HELIOS II CARRY BAG 15.6" is, melyben szívetek választottja stílusos csomagolásban viheti munkába laptopját, de akár bármi mást, például iratokat is belerakhat.

Végére pedig egy olyan terméket választottunk, mely a márkahű férfiaknak lehet remek ajándék. A Sony több évtizede kínálja a jobbnál jobb termékeket, amikor valljuk be őszintén a férfiak nagyobb számban vesznek. Ha párunk imádja a japán termékeket és egy modern, hasznos eszközzel szeretnénk megjutalmazni, akkor a SONY Xperia Tablet Z lehet a jó választás.

Reméljük sikerült ismét hasznos tanácsokkal ellátni titeket, az itt említett termékek mindegyikét be tudjátok szerezni a www.digiprime.hu oldalon.
első tagját nagy örömmel fogadtátok, amit szeretnénk megköszönni, hiszen nekünk is nagy örömöt okoz, ha tudjuk, hogy sikerült hasznos tanácsokkal ellátni titeket. Természetesen mi is tudjuk, hogy a férfiak különböző beállítottságúak lehetnek, így biztosan van olyan kedves olvasónk, akinek párjához nem igazán kapcsolhatóak az első bejegyzésünkben említett szabadidős ajándékötletek, így már az első megírásánál is azt terveztük, hogy több résszel próbáljuk meg lefedni kedves férfitársaitok igényeit. Ebben a bejegyzésben a technológia világába kalauzolunk titeket és próbálunk ismét sokszínű ajánlattal előállni. '>
7 hozzászólás

zsebibaba

11 éve, 6 hónapja és 5 napja

ez a fonepad tetszik mosolygó smiley még magamnak is vennék

válasz erre

hemberender

11 éve, 6 hónapja és 6 napja

Sandy írta:
Nagy segítség lenne ha tudnátok mellé árat is rakni....
A linkeken vannak árak...

válasz erre

Sandy

11 éve, 6 hónapja és 6 napja

Nagy segítség lenne ha tudnátok mellé árat is rakni....

válasz erre

monyó

11 éve, 6 hónapja és 6 napja

Szuper ajánló ismét! mosolygó smiley

válasz erre

mokus84

11 éve, 6 hónapja és 6 napja

Szuper ötletek!

válasz erre

Enci

11 éve, 6 hónapja és 6 napja

Egy jó kis laptop táska nem is rossz ötlet! Páromnak amúgyis szüksége lenne már egy újra!

válasz erre

Móni

11 éve, 6 hónapja és 6 napja

Jó ez az iránymutatás!

válasz erre