9 °C
borús égbolt
2024. április 18., csütörtök
Andrea, Ilma

Karácsonyi ajándékötletek hölgyeknek

2016. december 12.
11.6011
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Sosem könnyű a férfiak és a nők dolga sem, ha éppen édesanyjának, lány testvérünknek, barátnőnknek vagy éppen kolléganőnknek kell valami apróságot venni karácsonykor. Mai cikkünkben igyekszünk minden pénztárcához olyan hasznos és kedves ajándéktippeket adni, aminek bármelyik nő örülne.


Szépségápolási ajándékötletek

Egy nőnek, kortól és nemtől függetlenül mindig szüksége van szépségápolási termékekre, sminkre vagy éppen parfümre, így ha ilyen termékek között keresgélünk, biztosan rátalálunk valamilyen szuper ajándékra. Mivel széles a paletta, ezért az egészen olcsótól a drágább kategóriáig, mindenki talál pénztárcájához mérten ajándékot.

Tippünk: válassz előre csomagolt ajándékcsomagokat, így pénzt és időt is spórolhatsz, ráadásul némelyik csomag később is felhasználható lesz.

Ha imádja az igényes és természetes alapanyagokból készült termékeket az illető, akkor érdemes körbenézni a The Body Shop üzleteiben vagy webshopján, ugyanis szépen, előre becsomagolt olcsóbb és drágább ajándékcsomagokat találunk.

Karácsonyi ajándékötletek hölgyeknek - 2. kép

Aki inkább a hosszú kádfürdőzéseket szereti, annak szintén a természetes alapanyagokat felhasználó Lush Cosmetics vidám fürdőbombáit ajánljuk, melyek csodás ajándékdobozokban kaphatóak.

Karácsonyi ajándékötletek hölgyeknek - 3. kép

Sminkek terén a minőséget érdemes vásárolni, így a M.A.C Cosmetics karácsonyi kollekcióját ajánljuk, melyek stílusos kis dobozkákban vagy neszesszerekben kaphatóak. Aki nem szeretne órákig sorban állni vagy elmenni a boltba, egyszerűen megrendelheti őket online is, ugyanis elindult hazánkban is a márka webshopja.

Karácsonyi ajándékötletek hölgyeknek - 4. kép

Műszaki ajándékötletek

Bár a technikához, műszaki eszközökhöz inkább a pasik értenek, mégis sok nő szereti a cuki és igényes kütyüket. Ha unod már, hogy barátnőd a Te laptopodat vagy tabletedet kéri el mindig, akkor itt az ideje, hogy megajándékozd karácsonykor valamilyen szuper eszközzel. A Logitech Ultimate Ears Roll 2 hordozható bluetooth-os hangszórója tökéletes társ lehet azok számára, akik imádják a zenét. A könnyű és dizájnos hangszóró egyik nagy előnye a vízállósága és hordozhatósága, így mindig velünk lehet, akár hol járunk, ráadásul rengeteg féle színben kapható, így kiszemeltünknek egyedi ajándékot adhatunk.

Karácsonyi ajándékötletek hölgyeknek - 5. kép

Ha inkább egy új mobilt szánnál kiszemeltednek, akkor a Honor 8 készüléket ajánljuk, melyet most korlátoztt számban, rózsaszínben is megvásárolhatsz a Media Markt üzleteiben.

Karácsonyi ajándékötletek hölgyeknek - 6. kép

Egy felejthetetlen ajándék beszerzése sem okozhat gondot, hiszen egy új Asus Zenbook 3 készülékkel minden vágyát teljesítheted kiszemeltednek. A csodálatos kialakítású ultrabook nem csak hihetetlenül vékony és kifinomult a dizájnnal rendelkezik, de a világ egyik legkönnyebb ultrabookja, mindösszesen 910 g. Akksija akár egy egész munkanapot kibír, igazi üzletasszonyoknak kötelező darab. Több színben is kapható, köztük rózsa arany árnyalatban is.

Karácsonyi ajándékötletek hölgyeknek - 7. kép

Egyéb ajándékötletek

Egy ékszer örök darab. Kifejezhetünk vele barátságot, szeretetet és szerelmet is, csupán a megfelelő darabot kell kiválasztani. A Pandora ékszereivel rengeteg érzelmet fejezhetünk ki attól függően, hogy kinek szánjuk az ékszert. Nagymamának, édesanyának és kolléganőnek is könnyedén találunk egy charmot vagy fülbevalót a márka idei téli kollekciójában, de ha még sem tudunk dönteni, a bolt alkalmazottai készségesen segítenek a választásban.

Karácsonyi ajándékötletek hölgyeknek - 8. kép

Ha végképp nem tudod, hogy mivel lepd meg szeretteidet, akkor szerezz be ajándékkártyát. Akár ruházati termékre vonatkozót, akár műszaki cikkekre vonatkozó ajándékkártyát, így biztos lehetsz benne, hogy az illető olyat fog belőle vásárolni, amire szüksége van és tetszik is neki. Ennek még a nagyid is örülni fog! Az összeget Te magad döntheted el, ennek köszönhetően biztosan nem fogsz túl sokat költeni ajándékokra.

Karácsonyi ajándékötletek hölgyeknek - 9. kép

7 hozzászólás

kalifa

7 éve, 11 hónapja és 22 napja

A Honor telefon nagyon tetszik. mosolygó smiley De a hangszóró is nagyon jó meg persze a Body shop is. Mindegyikből elfogadnék párat.

válasz erre

becky

7 éve, 11 hónapja és 23 napja

Jó pár dolog tetszik nagyon. mosolygó smiley Bár azaz asus laptop gyönyörű.

válasz erre

Mirjam

7 éve, 11 hónapja és 24 napja

Ebből azért lehet válogatni. Nagyinak mondjuk jó ötlet az ajándékkártya. Veszek majd auchanban úgyis oda jár. mosolygó smiley Köszi a tippet.

válasz erre

Perec

7 éve, 11 hónapja és 24 napja

A Zenbook nekem is jöhetne! Nagyon gyönyörű lett, bár eddig egyik Asus Zen kütyü sem volt csúnya....

válasz erre

EszterSzabadkai

7 éve, 11 hónapja és 24 napja

De szép az az asus laptop! Na meg az ékszerek. De annak a logitech cuccnak olyan fura formája van. Fel lehet csíptetni?

válasz erre

leoni

7 éve, 11 hónapja és 24 napja

body shopban már vásároltam, de még szemezgetek kicsit mosolygó smiley

válasz erre

Zita.Péter

7 éve, 11 hónapja és 24 napja

Pandora *-* M.A.C *-* The Body Shop *-* Lush *-* röhögő smileyröhögő smiley csillognak a szemeim! Annyira szuperek ezek!

válasz erre