17 °C
borús égbolt
2024. június 13., csütörtök
Antal, Anett

Karácsonyi ajándékötletek: Mit vegyünk a férfiaknak? - 1. rész

2013. december 14.
3.2741
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
bunny profilja, adatai
bunny
Bizonyára sok kedves olvasónk már a karácsony hevében kel fel és fekszik le, melynek egyik fő eleme az ajándékozás, ami alatt mi az ajándékozás tényleges örömét értjük, így a most elkezdődő cikksorozatunkban is olyan ötletekkel szolgálunk majd nektek, amik a párkapcsolat mindkét résztvevőjének nagyszerű szórakozást fognak okozni. Sokan szokták mondani, hogy úgy érdemes nekünk, nőknek ajándékot vásárolni kedves szerettünknek, hogy azt majd a kibontása után mi is élvezhessük. Természetesen ez csak egy komisz csajos duma, de azért az alábbi ajándékötletekben valahol megtalálhatjátok ennek lényegi értelmét. Első témánk tehát a szabadidős, sportos ajándékok lennének, így ebben a témakörben jártuk körbe a kínálatot azért, hogy aztán a legötletesebb dolgokról be tudjunk nektek számolni.


Elsőként azon hölgyeknek kedveznénk, akiknek szívük választottja igencsak jó kapcsolatot ápol a számítógépekkel, valamint konzolokkal. Biztosan sokan vagytok néha úgy, hogy a következő puskaropogás hallatán legszívesebben kihúznátok a gépet a konnektorból, de a kanapén boldogan üldögélő "maci" láttán meggondoljátok magatokat. Ezt a problémát mi egy okos ajándékötlettel küszöbölnénk ki. Ez nem lenne más, mint olyan játékok ajándékként való átadása, melyeket mi, nők is szívesen játszanánk, miközben párunk számára is élvezetes kikapcsolódást nyújt.

Bizonyára sokan vagytok olyan szerencsések, hogy a nappalitokban egy konzol is helyet kapott, nektek a Just Dance sorozat legújabb részét, a Just Dance 2014-et ajánlanák, hiszen ezzel a játékkal egészen biztosan feledhetetlen táncórákat vesztek majd a tanárnak avanzsált konzolotoktól. A játék szinte az összes elérhető konzolra megjelent, így nem kell aggódnotok, hogy a nappalitokban pihenő gépen nem fog menni. És nem csak kettesben, de a barátaitokkal, esetleg gyermekeitekkel is nagyszerű kikapcsolódási lehetőséget nyújt a játék.
(Figyelmeztetés: a bútorokat, növényeket érdemes előtte elpakolni, tapasztalatból mondom, ugyanis a szerkesztőségben a fiúk túlságosan belejöttek a táncolásba, ennek egy virág látta kárát!)

A sok tánc után biztosan jól esne egy kis kanapén való üldögélés, ám közben is tudtok együtt mulatni, méghozzá például a Rayman Legends segítségével. Ennek a játéknak igazi történelme van, így a barátod széles mosollyal hálálja majd meg az együtt mulatott órákat.

Pulzusmérő óra a sport embereknek

Pulzusmérő óra a sport embereknek


Persze a játékkal töltött órák alatt általában nem égnek a zsírok, így reméljük minél többetek párja él sportolással tarkított életet. A pulzusmérő órák remek ajándékötletnek bizonyulnak, hiszen egy valóban hasznos eszközzel gazdagodna párotok, melynek segítségével tovább növelheti egészségét. További előnyei is vannak egy ilyen kütyüknek, melyek közül az egyik, a kézikönyvben nem megtalálható az lenne, hogy párunk futás közben is ránk gondol majd, hiszen mi vettük neki azt a ketyerét, amit percenként nézegetni fog. Ebben a témakörben igen széles a kínálat, így az egyszerűbb modellek mellett jó néhány komolyabb típust is meg lehet vásárolni. Ez azért jó, mert mindenki a pénztárcájához és párjának elkötelezettségéhez mérten tud csemegézni a kínálatból.

Foci őrültek ajándékai

Foci őrültek ajándékai


A foci szinte minden férfi életében meghatározó pont, így remek ajándékötletekkel szolgálhat nekünk is. Ha párotok is nagy rajongó, akkor az általa favorizált csapat ajándéktermékei között is érdemes szétnézni, hátha találtok olyan ötletes dolgokat, mint például egy hálóköpeny vagy egy benti papucs. Ezek olyan tárgyak, melyeket egy üzletember is nyugodtan felvehet otthonra, mégis igazi rajongónak érezheti magát bennük.

Reméljük így első körben is sikerült sok olyan ajándékot ajánlani, melyek a nagy rohanás közepette elfelejtődtek. Ha esetleg kérdésetek van valamelyik ajándékötlettel kapcsolatban, akkor nyugodtan tegyétek fel nekünk, hiszen amiben tudunk, abban szívesen segítünk. Illetve várjuk a Ti ötleteiteket is, hiszen több női agy többet tud!
9 hozzászólás

Hampster

11 éve, 4 hónapja és 25 napja

Lehet hogy idén nem borotva szettet adok!röhögő smiley Gyerekeknek is lesznek tanácsok esetleg?

válasz erre

pilótakeksz

11 éve, 4 hónapja és 25 napja

az én férjem foci őrült, úgyhogy neki ismét valami focis dolgot veszek mosolygó smiley

válasz erre

Mariann

11 éve, 4 hónapja és 26 napja

krisztike írta:
Lesznek még ilyen cikkek?mosolygó smiley
Igen lesz még! :-) Ezen kívül 4

válasz erre

krisztike

11 éve, 4 hónapja és 26 napja

Lesznek még ilyen cikkek?mosolygó smiley

válasz erre

monyó

11 éve, 4 hónapja és 26 napja

Párom imádja a számítógépes játékokat de táncolni na azt nem tud! röhögő smiley

válasz erre

Minoni

11 éve, 4 hónapja és 26 napja

Ezekhez a ritmusjátékokhoz nagyon béna vagyok... wtf smiley

válasz erre

Sonci

11 éve, 4 hónapja és 26 napja

Szuper ötletek! Még ilyet, sokat!röhögő smiley

válasz erre

bettike

11 éve, 4 hónapja és 26 napja

Nagyon jó tippek!!!

válasz erre

csillucs

11 éve, 4 hónapja és 26 napja

Juj de jó ajándék ötletek! Páromnak xbox van, majd lehet nézek valami játékot! :-)

válasz erre