7 °C
tiszta égbolt
2024. április 19., péntek
Emma

Karácsonyi ajándék ötletek nőknek

2021. december 05.
70.5241
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Már csak alig két hét van hátra karácsonyig, hogy minden ajándékot, meglepetést beszerezzünk a családtagoknak és a barátoknak. Azonban nem könnyű a rengeteg ajándék ötlet között válogatni, ezért mai cikkünkben szeretnénk néhány tippet adni azon férfi olvasóinknak, akik még nem tudják mit vegyenek karácsonyra kedvesüknek vagy éppen női ismerőseiknek.


Szépségápolási ajándékcsomag

Ha kedvesünk vagy női ismerősünk kedveli a szépségápolást, szeret odafigyelni bőre ápolására, akkor tökéletes ajándék lehet számukra a svéd beauty-tech márka, a Foreo különleges karácsonyi ajándék szettjei. Ezekben a szettekben a márka legnépszerűbb termékeit csomagolták össze. A mi kedvencünk FOREO BEAR arcfeszesítő készülék, mely a hatékony arctornával erősíti a bőrt, formálja a kontúrokat, segít csökkenteni a ráncokat és ezzel egy időben megkönnyíti a krémek és szérumok hatóanyagainak felszívódását is.

Karácsonyi ajándék ötletek nőknek - 2. kép

Az innovatív mikroáramos technológiát és a T-Sonic pulzálást ötvözi a feszesebb, tónusosabb hatásért és az arckontúrok kiemeléséért. A csomag tartalma még a FOREO Serum Serum Serum antioxidáns arcfeszesítője. A hármas hatású szérum a szkvalén antioxidáns erejével és a hialuronsav hidratáló hatásával feszesíti, megújítja és feltölti az arcbőrt.

Sminkek, parfümök örök kedvencek

A hölgyek imádják a parfümöket, így ha egy ilyen darabot választunk, akkor egészen biztosan nem lőhetünk mellé. Az Avon idén is rengeteg ajándék szettet rakott össze, hogy minél könnyebb legyen összeválogatni és beszerezni, akár az egész családnak az ajándékokat. Az egyik ilyen parfüm szett, a Perceive parfüm szett, mely egy klasszikus illat a márkánál, ami most különleges karácsonyi kiadásban érhető el. A parfüm mellett ajánljuk még a limitált kiadású almás pite illatú habfürdőt és a mézeskalács illatú tusfürdő. Ezekkel egészen biztosan nem lehet mellé fogni.

Karácsonyi ajándék ötletek nőknek - 3. kép

Ha kisebbeknek szeretnénk ajándékot, akkor az Avonnál számukra is találunk szépségápolási terméket, mint például a Jégvarázsos ajándék szettet és a Gru-s ajándék szettet. Ezekben található tusfürdő, habfürdő vagy éppen sampon. A kisebb lányok imádni fogják a különleges csomagolású ajándékokat.

Könyvmolyoknak könyvet

Ha a kedvesed vagy a női ismerősöd imád olvasni, akkor a legtökéletesebb ajándék karácsonyra egy szuper könyv. Ezekkel nem lehet mellé lőni, és természetesen tudunk ajánlani nemrégiben megjelent karácsonyi könyvújdonságokat is. Az egyik szórakoztató és egyben szívmelengető karácsonyi regény, Jules Wake: Hóesés Notting Hillben. Ez tökéletes olvasmány lesz mindazok számára, akik kedvelik a Hugh Grant-féle romantikus vígjátékokat.

Karácsonyi ajándék ötletek nőknek - 4. kép

Nemrégiben jelent meg Budai Lotti: Ahová a holdam is velem jön című regénye, melyben a főhősnő Dél-Franciaország, a művészetek és az emberi psziché mélye felé veszi az irányt, ahol maga az olvasó is egy önismereti úton vehet részt. Végezetül ajánljuk még Papp Gergő és Kajdi Csaba első közös könyvét, A Nagy Cyla-sztorit, melyben megismerhetjük az ország kedvenc Cyláját, azaz Kajdi Csabát a modellügynököt és egyben influenszret. Betekintést nyerhetünk Csaba múltjába, jelenébe és egy kicsit a jövőjébe is, egy különleges és szórakoztató lelki utazásra invitál minket a könyv.

A tuti tipp: ajándékkártya

Ha végképp nem tudod mit vegyél, vagy csak egyszerűen nem szeretnél egyáltalán mellé lőni ajándékok terén, akkor a legegyszerűbb, ha egy ajándékkártyával leped meg a kiszemeltet. Az ajándékkártyák többségénél Te magad határozhatod meg az összeget - így nem fogod átlépni a költségvetésedet sem. Elég megtudnod, milyen boltokat kedvel, akár szépségápolás terén, akár ruházati márkák terén és ott beszerezni egy utalványt.

Karácsonyi ajándék ötletek nőknek - 5. kép

Az ajándékutalványokat nem is kell nagyon becsomagolni, elég ha egy szép borítékba helyezed és néhány szép sort írsz mellé, amivel leveszed a lábáról női ismerősödet vagy családtagodat.
3 hozzászólás

Tekla

2 éve, 6 hónapja és 25 napja

Az a Foreo készülék meglepett smiley De imádnám!

válasz erre

Pocok

2 éve, 6 hónapja és 25 napja

Könyvet mindenképpen kap az asszony, mert szereti. De még nem döntöttem el mit veszek neki.

válasz erre

becky

2 éve, 6 hónapja és 25 napja

Nagyjából innen mindennek örülnék. röhögő smiley

válasz erre