13 °C
szórványos felhőzet
2024. március 29., péntek
Auguszta

Karácsonyi ajándék ötletek - avagy mivel lepd meg szeretteidet, vagy magad?

2022. december 11.
108.9481
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Már alig van néhány hét karácsonyig, ám biztosak vagyunk benne, hogy még nagyon sokan nem szerezték be az ajándékokat a szeretteiknek. Most nekik szeretnénk egy kis segítséget nyújtani, ugyanis ismét elhoztuk karácsonyi ajándék ajánlónkat, melyben hasznos és szuper ötleteket adunk. Az ajándékok között egészen biztosan olyat is találunk, amivel akár saját magunkat is meglephetjük.


Kényelmes és praktikus porszívó

Ha idősebb családtagunknak szeretnénk kedveskedni egy hasznos ajándékkal, akkor szívből ajánljuk a Dreame V11 SE vezeték nélküli álló porszívót, mellyel sokkal könnyebb a takarítás, hiszen nem kell hajolgatni és még a zsinórokkal sem kell törődni, ugyanis akkumulátorral működik. A Dreame porszívója akár 24000 Pa szívóteljesítménnyel rendelkezik, így a legapróbb porszemeket is képes magába szívni, de az állatszőrrel is jól elbánik. A beépített HD LCD kijelző pedig a legfontosabb információkról tájékoztat.

Egy feltöltéssel akár 60 percen át is takaríthatunk, így egy nagyobb házban is tökéletes. A különböző kiegészítőknek és keféknek köszönhetően szinte minden felületen összeszedhetjük a port, a morzsákat és egyéb szennyeződéseket. A Dreame V11 SE páratlan hatékonysággal semlegesíti a poratkákat és más káros mikroorganizmusokat.

Karácsonyi ajándék ötletek - avagy mivel lepd meg szeretteidet, vagy magad? - 2. kép

Ennek az ajándéknak egészen biztosan örülne minden háziasszony és férfi is, hiszen nagyon egyszerű és könnyű vele a takarítás. A Dreame V11 SE vezeték nélküli porszívó beszerezhető 92 901 forintos áron - most akár akciósan még olcsóbban - ezen a linken.

Otthoni kényeztető masszázs a mindennapokban

Egy nehéz és fárasztó nap után sokan vágynak egy kellemes masszázsra, ám a legtöbb masszírozó gép sok helyet foglal, ám ez alól is van kivétel, méghozzá a Rowenta Body Massager (LY4000) alakformáló masszírozó gépe. Az apró készülék nem csak segít ellazítani a megfáradt izmokat, de közben feszesíti a bőrt és hatékonyan csökkenti a narancsbőrt - amitől jó megszabadulni még a bikiniszezon előtt. A készüléknek két fokozata van, egy gyengébb és egy erősebb.

Karácsonyi ajándék ötletek - avagy mivel lepd meg szeretteidet, vagy magad? - 3. kép

Mindennapi használat mellett már néhány héten belül észre lehet venni a változásokat a bőrön, a használója pedig jobban fogja magát érezni, magabiztosabb lesz. A Rowenta Body Massager-t ráadásul utazás során sem kell otthon hagyni, mivel kis helyen elfér.

A Rowenta Body Massager már 54 990 forintos áron elérhető.

A kis kockák karácsonyi légkört varázsolnak

Gyerekkorunk egyik kedvenc építőjátékáról felnőtt korban sem kell lemondani, hiszen a Lego nem csak gyermekek számára készít készleteket, hanem felnőttek számára is. Idén egy különleges Karácsonyi főutca (10308) témájú készlettel bővült a népszerű LEGO Téli falu gyűjteménye, mely nem csak nagyoknak, de a kisebbeknek is nagyszerű szórakozást biztosít. A tündéri karácsonyi faluban találunk játékboltot, zeneboltot és egy villamost is. A villamos több mint 10 cm magas, 17 cm hosszú és 7 cm széles.

Karácsonyi ajándék ötletek - avagy mivel lepd meg szeretteidet, vagy magad? - 4. kép

A készlet hat minifigurát tartalmaz, és 1514 építőkockából áll, amivel jó ideig el lesz az ember, ha össze szeretné állítani. A villamoshoz ráadásul külön be lehet szerezni egy sínt, egy motort és még világítást is, így tényleg hangulatossá lehet tenni a téli főutcát.

A LEGO Karácsonyi főutca (10308) 39 990 forintos áron vásárolható meg ezen a linken.

Olvasni öröm

Ha van a családtagjaink között olyan, aki szeret olvasni, akkor egy izgalmas könyvvel nem lehet mellé nyúlni, ha ajándékról van szó. Amennyiben nem csak egy darabot szeretnénk a kiválasztott szerettünknek adni, akkor válasszunk egy könyvsorozatot, ezekből többfélét találunk a boltokban. Egyre népszerűbbek a televíziós sorozatok alapján készült regények, de a videojátékokból is több készül, aminek egy fiú egészen biztosan örülni fog.

A csajoknak egy romantikus karácsonyi regény nagyon jó választás, akár csak egy szakácskönyvnek, amiből lehet majd ihletet meríteni a következő évi karácsonyi menühöz. Támogasd a magyar szerzőket, hiszen rengeteg nagyszerű hazai kortárs írónk van.

Karácsonyi ajándék ötletek - avagy mivel lepd meg szeretteidet, vagy magad? - 5. kép

Streamingre fel!

Manapság egyre több streamingszolgáltató kínál nagyszerű szórakozási lehetőséget azok számára, akik szeretnek filmeket és sorozatokat nézni. Egy ilyen előfizetésnek biztosan örül bárki, ugyanis így minőségi, reklámmentes tartalmakat lehet nézni. Több szolgáltató előfizetései közül válogathatunk, csak rajtunk múlik, hogy kié kerül a fa alá.

A streaming platformokon nem csak új filmeket és sorozatokat talál meg az ember, de régi klasszikus filmeket is, melyeket még a kereskedelmi csatornák is ritkán adnak le, teletűzdelve rengeteg reklámmal. Egy ilyen előfizetésnek biztosan sokan örülnek majd.

Karácsonyi ajándék ötletek - avagy mivel lepd meg szeretteidet, vagy magad? - 6. kép

Reméljük a 2022-es karácsonyi ajándék ajánlónkkal sikerült néhány olyan tippet adni, ami segít megtalálni a megfelelő meglepetést. A Női Hírek teljes szerkesztőségének nevében ezúton kívánunk mindenkinek

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!

és előre is Nagyon Boldog Új Évet!
4 hozzászólás

mokus84

1 éve, 4 hónapja és 16 napja

Erre a Dreame-re először azt hittem Dyson! meglepett smiley Ez szuper ajánlatnak tűnik, főleg ennyiért! meglepett smiley

válasz erre

Zita.Péter

1 éve, 4 hónapja és 20 napja

Könyv mindig van a listán. Az a masszírozó viszont nagyon tetszik.

válasz erre

regeena

1 éve, 4 hónapja és 22 napja

Lego nagyon jó, szoktam venni ajándékba kicsiknek és felnőtteknek is. Bár egy ilyen porszívó jó lenne és jó az ára is.

válasz erre

EszterSzabadkai

1 éve, 4 hónapja és 25 napja

Porszívó és a masszírozó! Ezeknek nagyon örülnék, már unom a kábelt húzogatni.

válasz erre