1 °C
erős felhőzet
2023. január 29., vasárnap
Adél

Kapros tonhalkrém

2017. március 09.
8.1251
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Ha túl sok tonhalsalátát eszel, akkor itt az ideje kipróbálnod a tonhalkrémet. Ezt kenheted pirítósra, kenyérre vagy szendvicsre is. Egészséges és egyben nagyon finom. Vacsorára, reggelire vagy edzés utánra nagyszerű.


Hozzávalók:
2 konzerv olajos tonhal
2 db tömlős krémsajt
1 citrom
1 közepes vöröshagyma
1 kis csokor kapor
só, fehér bors

Elkészítés:
A tonhalat egy villa segítségével törjük össze. Ehhez adjuk a krémsajtot, az apróra vágott vöröshagymát, a citrom levét és a fűszereket. Alaposan összedolgozzuk a krémet, majd beleszórjuk az apróra vágott kaprot is. Ha valaki nem szereti a kaprot, az használhat petrezselymet is.

Végül behűtjük és később lehet is fogyasztani.
3 hozzászólás

Natasha

6 éve, 4 hónapja és 23 napja

Nagyon szeretem a tonhalat de így még nem csináltam. Itt az ideje.

válasz erre

debbie

6 éve, 4 hónapja és 23 napja

Egészséges a tonhalkrém de én nem szoktam enni.

válasz erre

monyó

6 éve, 4 hónapja és 24 napja

Tonhalat nem kedvelem sajnos.

válasz erre