33 °C
borús égbolt
2025. június 29., vasárnap
Péter, Pál

Kapros tonhalkrém

2017. március 09.
8.4931
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Ha túl sok tonhalsalátát eszel, akkor itt az ideje kipróbálnod a tonhalkrémet. Ezt kenheted pirítósra, kenyérre vagy szendvicsre is. Egészséges és egyben nagyon finom. Vacsorára, reggelire vagy edzés utánra nagyszerű.
 


Hozzávalók:
2 konzerv olajos tonhal
2 db tömlős krémsajt
1 citrom
1 közepes vöröshagyma
1 kis csokor kapor
só, fehér bors

Elkészítés:
A tonhalat egy villa segítségével törjük össze. Ehhez adjuk a krémsajtot, az apróra vágott vöröshagymát, a citrom levét és a fűszereket. Alaposan összedolgozzuk a krémet, majd beleszórjuk az apróra vágott kaprot is. Ha valaki nem szereti a kaprot, az használhat petrezselymet is.

Végül behűtjük és később lehet is fogyasztani.
3 hozzászólás

Natasha

9 éve, 9 napja

Nagyon szeretem a tonhalat de így még nem csináltam. Itt az ideje. mosolygó smiley

válasz erre

debbie

9 éve, 9 napja

Egészséges a tonhalkrém de én nem szoktam enni.

válasz erre

monyó

9 éve, 10 napja

Tonhalat nem kedvelem sajnos.

válasz erre