Hozzávalók:
5-6 db csirkecomb (vegyesen)
1 dl olaj
1 teáskanál pirospaprika
1 kávéskanál fokhagymapor
1 kg savanyú káposzta
1 fej hagyma
1 teáskanál pirospaprika
1 teáskanál köménymag
só, bors
Elkészítés:
A csirkecombokat besózzuk, majd bepácoljuk egy kevés olaj, fokhagymapor, bors és pirospaprika keverékébe. Közben előkészítjük a káposztát. Mossuk kicsit át a káposztát, majd kevés olajon kezdjük el pirítani a hagymát. Ehhez adjuk a pirospaprikát és az átmosott káposztát. Ezt követően fűszerezzük borssal, sóval és köménymaggal. Negyed órát pároljuk, majd egy tepsire tesszük.
A káposztára fektetjük a csirkecombokat és előmelegített sütőben 200 fokon 50 percig sütjük. Újabb 10 percre tegyük vissza, de előtte vegyük le a csirkéről a fóliát és pirítsuk meg. Ezt követően lehet tálalni.