A nemzetközileg elismert, díjnyertes csokoládékülönlegességeiről ismert magyar manufaktúra ismét különleges csokoládékkal jelentkezik a karácsonyi időszakban, ismét van szaloncukor és forrócsokoládé termékek is.
A chocoMe limitált kiadású, vegyes csokoládé szaloncukor válogatással készül, melyek között olyan ízeket találunk, mint például a fehércsokoládés-feketeribizli pürés, a mandula és mogyoró praliné vagy éppen a roppanós szárított palacsintatésztával készült szaloncukor. A szaloncukrok mellett természetesen táblás csokoládék is készültek az ünnepi időszakra, melyek akár ajándéknak is tökéletesek lehetnek barátainknak, munkatársainknak.
A karácsonyfa formájú desszert-díszítéssel ellátott Valrhona 66% étcsokoládé szegfűszeggel, kandírozott narancshéjjal, szicíliai mandulával készült tábláscsoki igazi ízorgiát kínál. De akad még 41% tejcsokoládé fahéjjal, fahéjas-cukros mandulával, szicíliai mandulával, arany mazsolával készült csokoládé is, valamint fehércsokoládé mákkal, pekándióval, liofilizált meggydarabkával és karácsonyfával ízesített változat is.
Idén ősszel debütáltak a márka forrócsokoládéi, melyek a szezonban felmelegítik az embert a hideg estéken. A Csípős forró csokoládé étcsokoládéval, fahéjjal, chilivel pezsdítő és krémes különlegesség, a múltidéző hangulatú Fűszeres forró csokoládé étcsokoládéval, fahéjjal, szerecsendióval, szegfűszeggel pedig a lelkünket is felmelegíti. A Sós-karamellás forró csokoládé karamellás tejcsokoládéval, Maldon sóval, Tahiti szigetéről származó vaníliaporral, igazi ellenállhatatlan, ínyenc desszertálom.