13 °C
enyhe eső
2024. március 29., péntek
Auguszta

Ismerkedj meg az új OralB iO 9 elektromos fogkefével

2021. október 24.
99.2121
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Az ápolt és egészséges fogak elengedhetetlenek ahhoz, hogy mosolyunk elbűvölő legyen, ezért fontos, hogy odafigyeljünk fogainkra és megfelelően ápoljuk őket minden nap. Manapság már rengeteg féle fogkefe található a piacon, és most nemrégiben elérhetővé vált hazánkban is az OralB legújabb innovatív elektromos fogkeféje, mely már a mesterséges intelligenciával veszi fel s versenyt az egészséges fogakért. Mai cikkünkben bemutatjuk az OralB iO 9 elektromos fogkefét, mellyel egészen biztosan elbűvölő lesz a mosolyunk.


A P&G új szájápolási készüléke 6 évig tartó, fogászati szakemberek részvételével végzett kutatás eredménye, emellett több mint 1800 fogyasztó hozzájárulása inspirálta. És hogy miben rejlik a fogkefe igazi ereje? A különleges súrlódás nélküli mágneses meghajtó az energiát közvetlenül a meghajtóból az egyes sörték hegyére továbbítja, amely finom mikrorezgések által precíz, csendes és hatékony tisztítást tesz lehetővé. Az innováció itt még nem állt meg, ugyanis egy interaktív kijelző segítségével könnyedén navigálhatunk a fogkefe és a személyre szabható funkciók között.

Ismerkedj meg az új OralB iO 9 elektromos fogkefével - 2. kép

Ilyen funkciók például a fogmosási mód (napi, fogfehérítő, érzékeny stb.), led fény világítás színének módosítása, különböző beállítások. Az apró kijelzőn folyamatosan láthatjuk, hogy megfelelően mostuk-e meg a fogunkat, ezt egy smile jel mutatja. A fogkefe az intelligens nyomásérzékelőnek köszönhetően jelzi, ha túl erősen nyomjuk a fogkefét a fogainkhoz, de akkor is jelez, ha túl alacsony a nyomás. Ez a funkció is hozzájárul ahhoz, hogy fogainkat megfelelően tisztítsuk, valamint az ínyünket is megvédi az esetleges sérülésektől.

Az OralB iO 9 tárolása is egészen egyszerű, praktikus, ugyanis a mágneses töltőegységnek köszönhetően egyszerűen tárolhatjuk fogkefénket a mosdónál, ráadásul a töltő alig 3 óra alatt képes 100%-ra feltölteni a készüléket, ami ezt követően napokig működik. A csomagban található még egy tok is, melyben biztonságosan magunkkal vihetjük bárhová a készüléket és tölthetjük is benne a fogkefét.

Ismerkedj meg az új OralB iO 9 elektromos fogkefével - 3. kép

Ha ez a rengeteg innovatív funkció még nem lenne elég, akkor az Oral-B applikáció egészen biztosan meg fog győzni minket arról, hogy milyen nagyszerű készülékről van szó. Az applikáció ios és android készülékekre is letölthető, ezt követően pedig párosítani kell a fogkefével. Ez néhány pillanat alatt meg is van, nagyon egyszerű a folyamat. Ezt követően már a 3D fogfelszínt követő funkcióval és a helyzetérzékelő szenzorokkal még alaposabban megtisztíthatjuk fogainkat.

Az applikációban folyamatosan mutatja, hogy fogainkat mennyire sikerült megtisztítani, ehhez azonban egyszerre kell használni az applikációt és a fogkefét. A mesterséges intelligencia felismeri a szájüreg minden területét és a felhasználókat a felület teljes tisztítására vezeti rá. A fogmosást követően beállíthatjuk a nyelvünk megtisztítását, és azt is, hogy használtunk e szájvizet. Az app rákérdez arra is, hogy vérzett-e az ínyünk. Az app folyamatosan rögzíti, hogy mikor és hány percig tartott a fogmosás, illetve azt is, hogy mennyire sikerült megtisztítani a fogakat. Mutatja számunkra, hogy mikor kell lecserélni a fogkefe fejet.

Ismerkedj meg az új OralB iO 9 elektromos fogkefével - 4. kép

Az új OralB iO 9 elektromos fogkefét nagyon könnyű használni, nem túl hangos és sokáig bírja az akkumulátora is. A fogkefe egyáltalán nem sérti fel az érzékeny ínyt, de makulátlanul elbánik a lepedékkel. Néhány használat után már lehet érezni a változást, ha eddig hagyományos fogkefét használtunk. A fogkefe ára elég borsos, de aki egy praktikus és jó készüléket szeretne magának, akkor érdemes ezt az elektromos fogkefét választania.

Ismerkedj meg az új OralB iO 9 elektromos fogkefével - 5. kép

3 hozzászólás

Hampster

2 éve, 7 hónapja és 16 napja

Jól néz ki. Amúgy mennyibe kerül? Írjátok, hogy borsos, de mennyire?

válasz erre

Tekla

2 éve, 7 hónapja és 17 napja

Jól néz ki nagyon.

válasz erre

regeena

2 éve, 7 hónapja és 18 napja

Nekem is oralb van de régebbi. Nagyon szeretem.

válasz erre