Hozzávalók:
500 g csirkemell
200 g spenót
1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
1 teáskanál gyömbér
2 csipet bors
3 csipet só
1 csapott teáskanál garam masala
1 mokkáskanál római kömény
40 ml főzőtejszín
Elkészítés:
A hagymát vágjuk apróra a fokhagymával együtt, a gyömbért pedig reszeljük le. Egy edényben pároljuk meg az összevágott hagymát, fokhagymát és gyömbért. Ezután mehet bele a kockára vágott hús és pirítsuk meg alaposan. Ha megpirult, akkor a friss vagy a fagyasztott spenótot adagoljuk hozzá.
Hagyjuk míg felolvad a spenót és csak ezután fűszerezzünk. Lefedve körülbelül 15 percig pároljuk közepes lángon a csirkét. A legvégén pedig mehet hozzá a főzőtejszín. Rizzsel tálaljuk.