13 °C
enyhe eső
2024. március 29., péntek
Auguszta

Íme 5 app, amivel még kellemesebben telhetnek az ünnepek

2022. december 17.
104.4651
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Hamarosan itt az év legjobban várt ünnepe, a karácsony, amit természetesen egy nagyobb előkészület előz meg. Jön a nagybevásárlás, az ajándékok utáni rohangálás és vadászat, de a hangulatteremtésről sem szabad megfeledkezni. A Honor idén karácsonykor összeszedett 5 olyan alkalmazást, ami egyrészt jelentősen megkönnyítheti az előkészületek rendszerezését, másrészt hasznos tippekkel szolgálhat ötlethiány esetén.


1. A horgolás varázsa

Egyre népszerűbb a horgolás, ami tökéletes az ünnepi szezonra: kellemes elfoglaltság, remélhetőleg van időnk is hozzá, és nem csak díszeket, de ajándékokat is alkothatunk. Az alapjait persze érdemes ismerni, de aki már valamennyire űzi, az ihletet meríthet az Amigurumi oktatóanyagok alkalmazásból. Az "amigurumi" a horgolás egy speciális, Japánból származó típusa, ami figurák és karakterek készítését takarja. Érdemes kipróbálni, ha van egy kis kézügyességünk.

Íme 5 app, amivel még kellemesebben telhetnek az ünnepek - 2. kép

2. Remélem semmit nem felejtettem el...

Az ünnepek elkerülhetetlen velejárói a masszív bevásárlások, akár ajándékokat, akár díszeket, akár a potenciális lakomákhoz keresünk alapanyagokat. Függetlenül a létszámtól, a karácsonyi összejövetel feszült tud lenni az előkészületek miatt, a Listonic azonban segíthet ebben: elvégre egy jól összerakott, szervezett lista jelentheti a különbséget a céltalan kóricálás és a taktikus shopping között. Ezzel az appal másokkal is megosztható, könnyen kezelhető, átlátható listákat lehet létrehozni, amiket a program még elrendezni is segít.

3. A karácsonyi hangulat a dekoráción is múlik

Nincs ötleted a dekorációra? Nos, akkor érdemes lesz meglátogatni a Pinterestet, ahol megannyi ötlet vár az ünnepi időszakban. Ezzel a kiváló alkalmazással pedig nem csak ötleteket szerezhetünk, hanem tematikák szerint is rendszerezhetjük elképzeléseinket. Sőt, a HONOR Magic4 Pro fejlett kamerarendszerével megörökíthetjük saját alkotásainkat, majd feltölthetjük őket a Pinterest közös gondolatszférájába - nem tudhatjuk, mikor jöhet jól valakinek az ötletünk.

4. Remélem a kártyákat sem felejtettem el...

Ha valamikor végre jól jönnek a pontgyűjtések, az a karácsonyi bevásárlás, ilyenkor pedig ideális társ lehet a Stocard. Egyrészt lementhetjük törzsvásárlói kártyáinkat, ami jelentősen egyszerűbbé teszi a tranzakciók lebonyolítását. Másrészt a mentett kártyák üzleteinek aktuális akció és egyéb kedvezményei is megtekinthetők, így felkészülten és taktikusan vethetjük bele magunkat a vásárlási hadműveletbe.

Íme 5 app, amivel még kellemesebben telhetnek az ünnepek - 3. kép

5. Száncsengő, száncsengő, vígan szól a... melyik dal?

A hangulatteremtés elengedhetetlen eleme a muzsika, a jól bejáratott nóták pedig egyszerre lehetnek nosztalgikusak, de kissé unalmasak is. A Spotify-on gyakorlatilag minden létező zeneszám fenn van, amit okostévékre is átküldhetünk, hogy a teljes társaság élvezhesse a muzsikát. Különböző karácsonyi listákat is találunk az applikáción, így még keresgélnünk sem kell nagyon.
2 hozzászólás

mokus84

1 éve, 4 hónapja és 16 napja

Nagyszerű kis tippgyűjtemény! mosolygó smiley

válasz erre

Minoni

1 éve, 4 hónapja és 18 napja

Hát ezek de szuper ötletek! mosolygó smiley Nyilván a Pinterestet és a Spotifyt ismertem, de a többi meglepetés! mosolygó smiley

válasz erre