17 °C
borús égbolt
2024. május 22., szerda
Júlia, Rita

Így romantikázz pároddal a hideg téli estéken!

2013. december 08.
3.4581
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Itt a tél, a leghidegebb évszak, ami a legtöbb esetben arra ösztökéli a párokat, hogy míg kinn hull a hó, vagy röpködnek a mínuszok, addig ők benn a meleg szobában, a kandalló melegénél összebújjanak, és romantikázzanak egy kicsit. Hogy milyen apró trükkökkel és praktikákkal tehetjük még meghittebbé ezeket az estéket? Íme néhány tuti tipp!


Mivel télen korán sötétedik, a gyertyafény csakhamar indokolttá válik. Nincs is jobb annál, mint amikor este, egy párocska a gyertyafénynél összebújik, hiszen ennél romantikusabb hangulatot aligha tudna varázsolni más. Természetesen mindezt alaposan feldobhatjuk, ha egyszerű gyertya helyett illatgyertyát gyújtunk, kellemes illatokat párologtatunk, netán meggyújtunk egy kellemes füstölőt is. Keressünk karácsonyi, meghitt, vagy pikáns illatokat, így jázmint, fahéjat vagy éppen levendulát, hogy még közelebb kerüljünk párunkhoz. A meghitt romantikázás akár több is lehet!

Még inkább meghittebbé tehetjük a hideg téli estéket, ha a gyertyafény mellett valamilyen forró itallal bújunk össze, legyen az tea, kávé, forró csoki, puncs, vagy éppen forralt bor. Ezek nem csak gyorsan felmelegítenek minket, hanem hamar el is készíthetők, sőt mi több, maga a forralt bor még inkább felkorbácsolhatja a vágyainkat, így ideálisabbat keresve se találhatnánk ennél egy kis meghitt romantikázáshoz.

Így romantikázz pároddal a hideg téli estéken! - 2. kép

Természetesen az est fénypontja lehet a hideg téli napvégeken egy kellemes vacsora, amit párunkkal közösen készíthetünk, de lehet meglepetés is. A gyertyafény itt is dominálhat, akárcsak lezárásként egy forró ital. Az este még meghittebb lehet, ha megpróbáljuk már a karácsonyi hangulatot is becsempészni az ételekbe, így narancsos, fahéjas és szegfűszeges ételek, italok és desszertek készítése, illetve fogyasztása ajánlott, nem csak a hangulat, hanem amiatt is, mert a pikáns ízek bizony felkorbácsolják az érzelmeket is.

A hideg téli estéket dobhatjuk fel azzal is, ha az illatgyertyák, a forró italok és a vacsora mellett, netán helyett, csak összebújunk párunkkal a kanapén, vagy rögtön az ágyon, és megnézünk egy
6 hozzászólás

vyck66

10 éve, 10 hónapja és 24 napja

Mindez nagyon romantikus

válasz erre

Natasha

11 éve, 4 hónapja és 9 napja

Forralt bor jöhet mosolygó smiley

válasz erre

csillucs

11 éve, 4 hónapja és 9 napja

Gyertyafényes vacsi, romantika :-) jó kis film

válasz erre

Réka

11 éve, 4 hónapja és 9 napja

Sandy írta:
Forró csokira szavazok!
Én is mosolygó smiley) finom étcsokis röhögő smiley röhögő smiley

válasz erre

Sonci

11 éve, 4 hónapja és 9 napja

Nincs is ilyenkir jobb egy összebújós filmezésnél...mosolygó smiley

válasz erre

Sandy

11 éve, 4 hónapja és 9 napja

Forró csokira szavazok!

válasz erre