Hozzávalók:
5 db tojás
5 csapott evőkanál cukor
4 púpos evőkanál liszt
1 evőkanál kakaópor
3 dl tej
4 dl habtejszín
25 g zselatin
1 evőkanál méz
2-3 evőkanál porcukor
Elkészítés:
Először készítsük el a piskótát. A tojásokat verjük habosra a cukorral, majd adagonként keverjük bele egy spatulával a lisztet és a kakaóport. Egy tepsit kibélelünk sütőpapírral és beleöntjük a masszát. Végül 180 fokos sütőben 15-20 perc alatt készre sütjük. Ezután hagyjuk teljesen kihűlni egy rácson.
Készítsük el a krémet. Ehhez a tejet, a zselatint és a mézet kezdjük el egy lábosban melegíteni. Ha felolvadt teljesen a zselatin, akkor vegyük le a tűzhelyről és hagyjuk hűlni. Amikor már kezd besűrűsödni a tej, akkor verjük fel a habtejszínt a porcukorral. Ezután beleöntjük a tejes alapot és jól összedolgozzuk az egészet.
A kihűlt piskótát vágjuk félbe, majd töltsük meg a krémmel. Jól hűtsük be és vágjuk fel szeletekre a desszertet.