Hozzávalók:
600 g liszt
30 g élesztő
2 db tojássárgája
2 evőkanál olaj
1 csipet só
1 evőkanál porcukor
100 g margarin
400 ml tej
200 g darált dió
150 g cukor
0,5 citrom lereszelt héja
Elkészítés:
Első lépésként a tejet kissé melegítsük fel és futtassuk meg benne az élesztőt kevés cukorral. Egy tálba tegyük bele a lisztet, az élesztőt, a tojásokat, a sót és az olajat, majd jól összedolgozzuk. Ha kell, akkor kevés tejet tehetünk még hozzá.
Takarjuk le a tésztát és hagyjuk kelni 1-1,5 órát. Ha a duplájára kelt, akkor nyújtsuk ki és kenjük meg az olvasztott margarinnal. Majd szórjuk rá a diót, a porcukrot és a citrom reszelt héját. Tekerjük fel és vágjuk 2 cm vastagságúra.
Előmelegített sütőben 170 fokon 40 perc alatt készre sütjük.