Hozzávalók:
2 teáskanál kókuszolaj
2-3 evőkanál méz
2 teáskanál agavé szirup
1 db tojás
1+2 marék CHOCAPIC gabonapehely
6 evőkanál mandula
1 nagy csésze zab és magkeverék
aszalt áfonya vagy egyéb aszalt gyümölcs
Elkészítés:
Egy maréknyi Chocapikot daráljunk le finom porrá, majd adjuk hozzá a tojást, a mézet, az agávét és az olvasztott olajat. Keverjük össze az összetört mandulát, az aszalt áfonyát (vagy más szárított gyümölcsöt) és a zabpelyhet, mogyorót illetve egyéb magvakat. Ehhez mehetnek a folyékony hozzávalók keveréke. Alaposan dolgozzuk össze az egészet és félúton mehet hozzá még 1-2 marék egész Chocapic.
Egy kisebb téglalap alakú tepsit béleljünk ki sütőpapírral és egyengessük el benne a gabonakeveréket. Előmelegített sütőben, 200 fokon 10-15 perc alatt készre sütjük az egészet. Miután kész, összevágjuk tetszés szerinti méretekre a gabonaszeleteket és hagyjuk őket kihűlni.