Mai receptünk egy ízletes és pikáns tormakrém, amit húsvétkor érdemes tálalni a sonka vagy akár a sült hús mellé. Mivel egy krémes, majonézes tormakrémről van szó, ezért talán azok is fognak belőle enni, akik nem kedvelik a túl erős ízeket.
Hozzávalók:
2 evőkanál torma
1 kis pohár tejföl
2 evőkanál majonéz
1 teáskanál almaecet
1 teáskanál dijoni mustár
1 evőkanál apróra vágott metélőhagyma
fél teáskanál só
negyed teáskanál feketebors
Elkészítés:
A hozzávalókat egy tálban alaposan összekeverjük, a metélőhagymát apróra vágjuk és beleszórjuk a krémbe. Ezután lefedjük és a hűtőbe tesszük néhány órára, hogy az ízek jól összeérjenek. Ennél több dolgunk nincs is, már lehet is fogyasztani.