15 °C
szórványos felhőzet
2025. március 25., kedd
Irén, Írisz

Hagymás burgonyával sült csirkecomb

2024. február 19.
91.5161
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Mai receptünk egy nagyon egyszerű és laktató egytálétel, amit elég csak bedobni a sütőbe és hamar el is készül. Mindezek mellett nem kell hozzá sok alapanyag, akár napokra megoldhatod az ebédet anélkül, hogy órákat töltenél a konyhában.


Hozzávalók:
800 g csirkecomb
1 kg burgonya
2-3 db hagyma
só, bors
fokhagymapor
pirospaprika
kevés olaj

Elkészítés:
A csirkecombokat ha kell, akkor tisztítsuk meg. A burgonyát pucoljuk meg és vágjuk gerezdekre vagy kockákra, a hagymát nagyobb negyedekre vágjuk. Egy nagy tepsibe mindent beleteszünk, megszórjuk ízlés szerint a fűszerekkel és a burgonyát egy kevés olajjal is meglocsoljuk. Az egészet fedjük le és tegyük előmelegített sütőbe 180 fokra. Süssük 40-45 percig, majd vegyük le a fedőt és süssük további 10 percig grill fokozaton.
1 hozzászólás

Minoni

1 éve, 2 hónapja és 7 napja

Imádom! Sajnos minden nap tudnám enni... mosolygó smiley

válasz erre