Hozzávalók:
4 db felső csirkecomb
3 gerezd fokhagyma
3 evőkanál extra szűz olívaolaj
2 teáskanál olasz fűszerkeverék
1 teáskanál szárított rozmaring
1 db citrom
só, bors
2 db hagyma
1/2 evőkanál vörösbor ecet
friss petrezselyem
Elkészítés:
A csirkéket ha kell tisztítsuk meg, majd tegyük egy tálba. Adjuk hozzá a zúzott fokhagymákat, 2 evőkanál olajat, a fűszereket, a citrom reszelt héját és levét. Alaposan keverjük össze és hagyjuk állni fél órát, hogy az ízek jól átjárják a húst. Ezt követően a hagymákat vágjuk karikákra és egy tűzálló tálba tegyük. Locsoljuk meg olajjal, sóval és borssal. Helyezzük rájuk a csirkecombokat.
Előmelegített sütőben 200 fokon süssük 30-40 percig a csirkét. Érdemes néha kivenni és a hagymát alatt megforgatni. Végül friss petrezselyemmel megszórva tálaljuk.