17 °C
borús égbolt
2024. május 22., szerda
Júlia, Rita

Hackeld meg a háztartást és tölts több időt a családdal!

2017. október 07.
5.3041
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
A KSH legfrissebb adatai szerint átlagosan napi 77 percet töltünk a konyhában főzéssel, ami életünk során több mint 3 évet tesz ki. A házimunkával szintén rengeteg időt töltünk el, de modern és innovatív eszközökkel ezt az időt lecsökkenthetjük, így több időt tölthetünk szeretteinkkel.


Hackeld meg a házimunkát!

A folyamatos technikai fejlődésnek köszönhetően a minket körülvevő használati tárgyak egyre több funkciót töltenek be. Ennek köszönhetően látványosan csökken a házimunkával töltött idő, melyért rengeteget tesz a TEFAL és a ROWENTA márka is. Az utóbbi néhány évben rengeteg fejlesztést eszközöltek a különböző háztartási eszközökön. A következőekben megismerkedhettek a márkák legújabb termékeivel.

Új generációs porszívók

Idén szeptember 1-jétől lépett életbe a porszívók energetikai besorolására vonatkozó új Európai Uniós rendelet. Ennek köszönhetően például a porszívók energiafelvétele kevesebb mint 900 W lett, az éves energiafogyasztás nem haladhatja meg a 43,0kWh/évet, a hangereje nem haladhatja meg a 80dB (A)-t. A ROWENTA porszívói természetesen megfelelnek minden szabályozásnak. A márka porszívóiba beépített High Efficiency filter található, mellyel a kintről behozott allergéneket és baktériumokat hatékonyan ki lehet szűrni.

Ha nem szeretjük a hangos porszívókat, akkor érdemes a ROWENTA Silence Force 4A porszívóját választani, mely mindössze 67 dB(A)-es hangerővel rendelkezik. Ezzel akár este is lehet porszívózni anélkül, hogy a szomszédokat zavarnánk.

Vasalás egyszerűbben és gyorsabban

A nők egyik rémálma a vasaló. Rengeteg idő tud elmenni azzal, ha a család ruháit ki kell vasalni egy régi vasalóval. Ha sokat vasalunk, akkor érdemes beszerezni egy TEFAL TurboPro vasalótípust, melyben megtalálható szabadalmaztatott technológiának köszönhetően, a gőz sokkal mélyebben behatol az anyag belsejébe, ezáltal nem csak segít megölni a baktériumokat, hanem hatékonyabban tudunk vele vasalni.

Hackeld meg a háztartást és tölts több időt a családdal! - 2. kép

A másik nagy segítség a szintén szabadalmaztatott innovatív vasalótalp, mely sokkal csúszósabb, könnyebben csúszik a textilen, így gyorsabban végezhetünk a vasalással.
3 hozzászólás

csillucs

7 éve, 2 hónapja és 9 napja

Vasalás....utálom!!!

válasz erre

Enci

7 éve, 2 hónapja és 10 napja

Vasalás nálam is kilőve, szerencsére a mosógép jól mos, nem gyűri annyira össze a ruhákat.

válasz erre

moni1294

7 éve, 2 hónapja és 10 napja

Vasalni nem szoktam, nem gyűrődnek a ruháim, de porszívó az kéne új.

válasz erre