9 °C
enyhe eső
2024. április 18., csütörtök
Andrea, Ilma

Gyors és hatékony takarítás - kipróbáltuk a Rowenta X-Force Flex 11.60 rúdporszívót

2021. augusztus 10.
49.1171
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
A mai rohanó világban szinte sosincs semmire se elég idő, de megfelelő eszközök segítségével sokat spórolhatunk az idővel és több jut a pihenésre. Takarítás terén hatékonyabbak tudunk lenni, ha megfelelő eszközöket veszünk, ilyen például a Rowenta X-Force Flex 11.60 vezeték nélküli rúdporszívója, mellyel minden eddiginél gyorsabb és egyszerűbb lesz a takarítás. Nemrégiben mi is tesztelhettük ezt az eszközt, melyről most tesztünkben bővebben is olvashatsz.


Az X-Force Flex 11.60 Animal készüléket kifejezetten azon felhasználók számára lett fejlesztve, akiknek háziállatuk van otthon és szinte naponta kell takarítaniuk a nappalit és a bútorokat. A porszívó tartozékai között olyan kefék kaptak helyet, melyek egyszerűen elbánnak mindenfajta szőrrel. A kárpitokról és a szőnyegről is nagyon könnyen összeszedi a szőrt, sőt a kisállatok fekhelyét is könnyedén ki lehet takarítani a porszívó kisebbik fejével.

Gyors és hatékony takarítás - kipróbáltuk a Rowenta X-Force Flex 11.60 rúdporszívót - 2. kép

A vezetéki nélküli porszívó akkumulátorról működik, mellyel körülbelül 45 percig lehet porszívózni, ez egy kisebb lakás teljes kitakarítására elegendő idő, azonban nagyobb ház esetén érdemes plusz akkumulátort vásárolni hozzá. A készülék 3 üzemmódban működtethető: takarékos, maximális és intenzív teljesítmény. Maximális esetén sokkal hamarabb lemerül a készülék, ezért ezt csak a nagyon makacs por és szennyeződés esetén érdemes használni.

Gyors és hatékony takarítás - kipróbáltuk a Rowenta X-Force Flex 11.60 rúdporszívót - 3. kép

A Rowenta porszívó másik nagy előnye, hogy a hajlékony rúdnak köszönhetően hajolgatás nélkül beférünk a bútorok és ülések alá. Elég csak középen megnyomni a gombot és máris könnyedén beférünk a bútor alá. Az egyedi Deep Power LED Vision takarítófejen található világítással még gyenge fényben is jól láthatjuk a porszemeket. A készülék képes a porszemcsék 99,9 %-át összeszedni, és szűrőtechnológiájának köszönhetően pedig csak tiszta levegőt enged ki.

Gyors és hatékony takarítás - kipróbáltuk a Rowenta X-Force Flex 11.60 rúdporszívót - 4. kép

A különböző takarító fejeket rengeteg helyen lehet használni. Könnyen felporszívózhatunk a konyhapulton, vagy akár az autónkat is kitakaríthatjuk a porszívóval, könnyedén befér kisebb helyekre is. A porszívó 0,9 literes tartállyal rendelkezik, amit egy nagyobb takarításnál többször is ki kell üríteni. Tisztítása és karbantartása nagyon egyszerű.

Gyors és hatékony takarítás - kipróbáltuk a Rowenta X-Force Flex 11.60 rúdporszívót - 5. kép

A takarítófejek mellett lehet AQUA Head felmosófejet is csatlakoztatni a porszívóhoz, aminek köszönhetően nem csak felporszívózhatunk, de közben fel is moshatjuk a padlót. A felmosófejbe lehet tenni enyhe vegyszert is, így még alapos lehet a takarítás. A felmosófej használata esetén nagyon kell ügyelni arra, hogy vizes felületen ne húzzuk végig a porszívót, mert a vizet tönkre teszi a motort.

Gyors és hatékony takarítás - kipróbáltuk a Rowenta X-Force Flex 11.60 rúdporszívót - 6. kép

Amit negatívumként fel lehet hozni, az a porszívó egység súlya, ugyanis kissé nehéz, ami miatt egy hosszabb takarítást követően fáj az ember keze, de ezt leszámítva egyszerűen nincs semmilyen negatívum, amit fel lehetne hozni a készülék ellen. Összességében a Rowenta X-Force Flex 11.60 Animal egy nagyon hatékony és kiváló készülék, ami abszolút megéri az árát, mivel nem csak egy egyszerű porszívót kapunk, hanem egy felmosót, egy kárpittisztítót és egy autóporszívót is.

Gyors és hatékony takarítás - kipróbáltuk a Rowenta X-Force Flex 11.60 rúdporszívót - 7. kép

3 hozzászólás

Sonci

2 éve, 9 hónapja és 15 napja

Nekünk is ilyen van, egyszerűen imádom. mosolygó smiley

válasz erre

mokus84

2 éve, 11 hónapja

Egy ilyet szívesen elfogadnék.

válasz erre

csillucs

2 éve, 11 hónapja

Hasonló van és imádom. Sokkal gyorsabb és egyszerűbb a takarítás. Kb majdnem minden nap fel szoktam porszívózni.

válasz erre