34 °C
erős felhőzet
2025. június 27., péntek
László

Grillkolbász hagymás szósszal

2014. június 30.
2.5181
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Mai receptünk egy nem túl könnyű, nyári étel. A jó időben mindenki szeret grillezni, azonban ha rossz az idő, akkor sem kell lemondani a finom ízekről, így ez a recept pont jó a hűvösebb nyári napokra.
 


Hozzávalók:
8 db grillkolbász
olívaolaj
1 nagy fej vöröshagyma
kakukkfű
1 evőkanál cukor
1 dl vörösbor
só, bors

Elkészítés:
A kolbászokat grillen vagy egy serpenyőben, kevés olajon megpirítunk, majd egy tányérra kiszedve félrerakjuk. Ezután a vöröshagymát vágjuk vékony karikákra és tegyük az olajba. Adjunk hozzá 1 ág kakukkfüvet és pirítsuk 10 percig.

Ezután hozzáadjuk a kolbászokat a hagymához és nagy lángon forraljuk. Közben hozzáadjuk a vörösbort és a cukrot is. Sózzuk, borsozzuk. Ha már elpárolgott a vörösbor, akkor tálalhatjuk is.
5 hozzászólás

kpal

11 éve, 11 hónapja és 10 napja

Nyáron az ilyet nem szabd kihagyni ,majd télen kicsit oda figyelni a súlyra .

válasz erre

Enci

11 éve, 11 hónapja és 11 napja

Egyetértek Cynthiaval, nekem is zsíros lenne.

válasz erre

Cynthia

11 éve, 11 hónapja és 11 napja

Húúú nekem nagyon zsíros...wtf smiley

válasz erre

Edit90

11 éve, 11 hónapja és 11 napja

Elég komoly kalóriabombának néz ki!röhögő smiley

válasz erre

Bogyó

11 éve, 11 hónapja és 11 napja

Nem vagyok egy nagy kolbaszos, de ez jol nez ki. mosolygó smiley

válasz erre