26 °C
tiszta égbolt
2025. június 06., péntek
Norbert, Cintia

Grillezett harcsafilé

2015. június 10.
3.3961
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Ma egy finom és gyors étel receptjét hoztuk el, mely kevés kalóriát tartalmaz, így diétához nagyon jó. A harcsa rengeteg omega zsírsavat tartalmaz, mely a szívre és az érrendszerre van jótékony hatással.
 


Hozzávalók:
2 szelet harcsafilé
kevés baconszalonna
1 db citrom
só, bors
olívaolaj

Elkészítés:
A halat mossuk meg és itassuk fel egy papírral. Ezt követően sóval és borssal szórjuk meg a halat, majd egy kevés olívaolajjal locsoljuk meg. Egy grilles serpenyőben a kockára vágott szalonnát pirítsuk meg, majd tegyük félre és ugyan ebben a serpenyőben grillezzük meg a halat.

A hal mindkét oldalát jól süssük meg. Végül néhány csepp citromlevet csepegtessünk rá és szórjuk rá a szalonnát is. Friss salátával tálaljuk.
3 hozzászólás

Petrus

10 éve, 10 hónapja és 9 napja

jó recept

válasz erre

Linda

10 éve, 10 hónapja és 9 napja

Nagyon jól néz ki.

válasz erre

Babóca

10 éve, 10 hónapja és 9 napja

Nem nagyon eszem harcsát, inkább tengeri halakat eszem.

válasz erre