Hozzávalók:
500 g csirkemell
4 db lime
kevés extra szűz olívaolaj
2 evőkanál apróra vágott friss koriander
2 teáskanál méz
só, bors
100 g apróra vágott ananász
1 db avokádó
1/4 vöröshagyma
Elkészítés:
Először a pácot készítjük el, ehhez tegyük egy tálba a lime-ok levét, majd adjuk hozzá az olívaolajat, a mézet, egy kevés koriandert és sót. Az egészet alaposan összekeverjük. A csirkét mossuk meg és vágjuk nagyobb szeletekre. Tegyük a csirkét a pácba és hagyjuk állni 2-3 órát vagy egy éjszakát.
Egy grillen vagy serpenyőben kezdjük el sütni a húsokat, de közben készítsük el a salsat. Ehhez az ananászt vágjuk össze, a vöröshagymával és az avokádóval. Keverjük össze, adjuk hozzá kevés lime levet, sót, borsot és a megmaradt koriandert. Alaposan összekeverjük és betesszük egy kicsit a hűtőbe. Végül a húsra pakoljunk egy kis salsat.