Hozzávalók:
4 db édesburgonya
1 evőkanál olívaolaj
1 teáskanál őrölt fahéj
3/4 teáskanál curry por
1/2 teáskanál őrölt kardamom
1/2 teáskanál só
1/4 teáskanál fekete bors
1/2 csésze gránátalma
1/2 csésze pisztácia
1 evőkanál friss petrezselyem
Elkészítés:
A burgonyákat pucoljuk meg és vágjuk egységes kockákra és tedd egy nagyobb tálba. Szórd rá a fűszereket és az olívaolajat, majd alaposan keverd össze. Közben a sütőt kapcsold be és tekerd 180 fokra. Egy tepsibe egyenletesen szórd szét a burgonyát és süsd legalább 40 percig. Közben a petrezselymet és a pisztáciát vágd apróra.
Ha megsült a burgonya, akkor szórd rá a petrezselymet, a gránátalmát és a pisztáciát.