Hozzávalók:
2 db egész csirkecomb
600 g újburgonya
5-6 szem koktélparadicsom
50 g fetasajt
5-6 szem olívabogyó
só, bors
oregánó
friss kakukkfűág
kevés olaj
Elkészítés:
A burgonyát pucoljuk meg, majd tetszés szerint vágjuk fel. Tegyük egy hőálló tálba és locsoljuk meg pici olajjal, valamint szórjuk meg sóval és borssal. Ezután helyezzük a sózott, borsozott, oregánóval megszórt csirkecombokat a burgonyákra. Dobjuk rá a kakukkfű ágakat és fedjük le egy fóliával. Előmelegített sütőben 190 fokon 1 órán át sütjük.
Egy óra után levesszük a fóliát, hozzáadjuk a félbe vágott koktélparadicsomokat valamint az olívabogyókat. Ezután fél órára visszatoljuk a sütőbe, de már fedő nélkül, hogy aranybarnára süljön a csirke. Végül pedig friss fetasajttal megszórva tálaljuk.