Hozzávalók:
3 db zsemle
50 g füstölt szalonna
150 g csiperkegomba
1 kis fej vöröshagyma
1 evőkanál olívaolaj
só, bors
100 g friss mozzarella sajt
kevés reszelt sajt
Elkészítés:
A zsemlék tetejét vágjuk le, majd a belsejét szedjük ki és tegyük egy tálba. A hagymát, a gombát és a szalonnát vágjuk kisebb kockákra, majd kevés olívaolajon pároljuk meg. Miközben párolódik sóval és borssal ízesítsünk. Ha kész, keverjük össze a zsemle belével és adjuk hozzá a kockára vágott mozzarellát.
A zsemléket töltsük meg a gombás töltelékkel, majd reszeljünk rá kevés sajtot és tegyük rá a tetejét. A zsemle tetejére is tegyünk kevés sajtot. Előmelegített sütőben 190 fokon 10 perc alatt süssük meg.