Hozzávalók:
700 g karaj
400 g gomba
150 g sűrített paradicsom konzerv
3 evőkanál olaj
1 dl bor
50 g liszt
1 fej vöröshagyma
só, bors
Elkészítés:
A húst vágjuk vékonyabb szeletekre, majd egy picit klopfoljuk ki. Szórjuk meg sóval, borssal majd egy kis lisztbe tegyük bele őket. Ezt követően már lehet is sütni a hússzeleteket kevés olajon, de közepes lángon, hogy belül omlós maradjon a hús. Közben készítsük el a paradicsomos szószt. Ehhez a gombát vágjuk össze, a hagymát pedig finomra. Kevés olajon kezdjük el párolni először a hagymát, majd utána a gombát.
Egy kicsi idő múlva lehet bele tenni a paradicsomot és egy kevés vizet. Sóval és borssal ízesítünk és addig főzzük, amíg teljesen megpuhul a gomba. Végül a húst és a gombás szószt együtt tálaljuk.