Hozzávalók:
100 g finom zabpehely
100 g teljeskiőrlésű tönkölybúzaliszt
160 g gesztenyemassza
100 g vaj
1 db M-es tojás
100 g méz
50 g étcsokoládé
2 g szódabikarbóna
csipet só
Elkészítés:
A zabpelyhet, a lisztet keverjük össze egy tálban. Adjuk hozzá a kiolvasztott gesztenyemasszát, a megolvasztott vajat és a tojást. Keverjük össze, közben csurgassuk bele a mézet és szórjuk bele a szódabikarbónát, a sót és a csokit darabokban. Jól dolgozzuk össze a masszát.
Egy tepsibe tegyünk sütőpapírt és kanállal adagoljuk ki a kekszeket. Nyomkodjuk le őket, hogy tallérokat kapjunk. Előmelegített sütőben, 180 fokon 15 perc alatt készen is lesznek a kekszek.